Contact
Naam
DMFloors
Adres
Leeuwerikstraat 13
Plaats
Zulte
Provincie
Oost-Vlaanderen
Mobiel
E-mail

Website
Social Media

DMFloors, Zulte

Bent u op zoek naar een mooie vloer voor uw woning, terras, oprit en/of tuinhuis? Dan bent u uiteraard bij ons van DMFloors uit Zulte aan het juiste adres! Door onze gepersonaliseerde aanpak en perfectionistische afwerking en worden wij vandaag de dag nog steeds aanbevolen in West- en Oost-Vlaanderen. Met enorm veel passie, liefde en ervaring mogen wij wel stellen dat wij voor u de ideale partner azijn. Aan de hand van honderden bouwprojecten voor particulieren kunnen we die bewering (letterlijk!) hard maken.

Werkzaamheden DMFloors

  • Woningen: Laat uw gewenste vloer plaatsen door DMFloors uit Zulte. Bij ons kunt u combineren met de gewenste kleur, glans, vorm en afwerking om uw unieke gepolierde betonvloer te realiseren. Steeds vaker worden er in nieuwe woningen voor betonvloeren in huis gekozen in plaats van tegelvloeren. Er zijn dan ook vele voordelen zoals het onderhoud, design en de kwaliteit.

  • Terrassen en opritten: Bij ons kunt u ook terecht voor het aanleggen van uw terras of oprit. Een terras of oprit is niet alleen stijlvol maar ook robuust en duurzaam. U heeft hier meer voordelen ten opzichte van traditionele klinkers of tegels.

  • Tuinhuizen en bijgebouwen: Een tuinhuis is een handige opbergplaats die makkelijk in elkaar gezet kan worden. Vaak ontbreekt er een stevige ondergrond wat natuurlijk van uiterst belang is. Kies voor een stevig betonnen dek van DMFloors.
Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

DMFloors

 

 

Trefwoord
Betonvloeren onderhoud, Betonvloeren reparatie, Gepoeierde betonvloeren, Betonvloeren voor terrassen, Betonvloeren voor opritten, Woning beton vloeren, Tuinhuizen, Bijgebouwen, Onderhoud en reparatie beton vloer, Betonvloer voor tuin kopen
Rubriek
Betonproducten, Betonwerken, Betonvloeren, Betonreparatie
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact