Contact
Naam
Garage Lambers
Adres
Canadastraat 60
Plaats
Neeroeteren ( Maaseik )
Provincie
Limburg
Social Media

Garage Lambers in Neeroeteren, voor professionele herstellingen en kwalitatief onderhoud

Bent u op zoek naar een betrouwbare autogarage? Dan bent u bij Garage Lambers aan het juiste adres. Het enthousiaste team beschikt over een ruime technische expertise. U kunt op het team rekenen voor onderhoud en herstellingen van wagens. Daarnaast kunt u op het team vertrouwen voor autokettingen vervangen en voor het plaatsen van autoruiten. Ook voor tweedehands wagens kunt u terecht. Deze auto garage is een echte BMW specialist. U kunt dus zeker ook voor BMW tweedehandswagens terecht. Om u zorgeloos rijplezier te verzekeren, zijn de tweedehandswagens met garantie. Neem gerust contact op.

Service en correcte prijzen

Bij Garage Lambers krijgt u de beste service tegen een correcte prijs. Het team staat voor een klantvriendelijke aanpak en een familiale sfeer. Bij deze garage gaan vriendelijke service en professionaliteit hand in hand. Het ervaren team beschikt over de juiste vakkundigheid en steekt graag de handen uit de mouwen. Deze BMW specialist kijkt uw auto tot in de puntjes na, zodat u zorgeloos weer de weg op kunt. De tweedehands auto’s zijn best car selection. U kunt rekenen op top kwaliteit en absolute veiligheid. Om u hiervan te verzekeren, heeft elke BMW uitgebreide garantie. 

Onderhoud en herstellingen van wagens

Moet uw auto onderhouden of hersteld worden? Vertrouw dan op Garage Lambers. Deze garage beschikt over de juiste expertise en apparatuur. Zo beschikt deze garage over een speciaal spoelapparaat waarmee elke BMW gespoeld kan worden. Zo wordt de versnellingsbak in goede staat hersteld. Daarnaast is Garage Lambers specialist in het reviseren van handgeschakelde versnellingsbakken. Ook voor het verversen van uw olie kunt u terecht. Een goed oliepeil en schone olie zijn van groot belang. Daarom gebruikt deze specialist het topmerk van Wintershall van RTCB. Ook voor onderhoud van uw airco kunt u op het team rekenen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige, gespecialiseerde producten van Technolit.

Diensten Garage Lambers

Wanneer u auto aan onderhoud toe is of hersteld moet worden, kunt u dat dus zeker aan Garage Lambers overlaten. Deze garage heeft al vele klanten tevreden kunnen maken. U kunt onder andere terecht voor:

  • tweedehands wagens met garantie
  • herstelling van uw auto
  • onderhoud van uw auto

Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Tweedehands wagens Limburg - Garage Lambers, Neeroeteren ( Maaseik )

Trefwoord
BMW specialist, Tweedehands wagens, Plaatsen van autoruiten, Onderhoud en herstellingen van wagens, Autokettingen vervangen, Plaatsen van autoruiten, Tweedehandswagens met garantie, BMW tweedehandswagens
Rubriek
Auto onderdelen, Garages, Automontage
Openingstijden
Ma 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Di 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Wo 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Do 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Vr 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Za 09:00 - 12:00
Zo gesloten
Contact