Logo VZW Klavertje Vier - Aalst
Contact
Naam
VZW Klavertje Vier
Adres
Morselbaan 601
Plaats
Aalst
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

VZW Klavertje Vier, Aalst

Bent u op zoek naar een vakkundig zorgverlenersbedrijf? Dan bent u bij ons van VZW Klavertje Vier aan het juiste adres! Samen met u, uw familie of mantelzorger(s), de huisarts en andere zorgverleners zorgen wij er altijd voor dat u zorg op maat ontvangt. Een goede communicatie is voor ons dan ook van groot belang. We zijn een zeer gemotiveerd team van verpleeg- en zorgkundigen die dag en nacht voor u klaarstaat en dit doen wij met liefde in de regio:  Groot-Aalst, Lede/Erondegem/Erpe-Mere, Haaltert, Faluintjes, Hofstade, Denderhoutem, Erembodegem, Nieuwerkerken

Werkzaamheden VZW Klavertje Vier

  • Gezinszorg en huishoudhulp: Wij van VZW Klavertje Vier bieden u inschakeling van gezinszorg en huishoudhulp in samenwerking met SOL aan.

  • Advies: Bij ons krijgt u altijd advies in wondzorg en stomazorg door onze referentieverpleegkundigen op maat. Uiteraard adviseren wij u ook met het bepalen van het juiste incontinentiemateriaal + levering materiaal aan huis.

  • Nauwe samenwerkingen: Nauwe samenwerking met medische pedicure, podoloog, kapster aan huis en nog heel veel meer. Wij regelen het voor u, bij ons is alles mogelijk. Wij zijn uw ideale partner in de zorg.

  • Kantoor en consulatieruimte: Wij hebben een Kantoor ter beschikking voor teamoverleg of het formuleren van zorgvragen. Dit is erg makkelijk en zo heeft u eigenlijk een bedrijf omarmen die van A tot Z alles voor u tot in de puntjes kan verzorgen.

  • Personenalarm: Wij bieden het personenalarmsysteem of PAS aan, een armbandje (of halsketting) wordt gedragen met daarin een bel oproepsysteem. Wij komen langs bij een oproep, er moet dus geen beroep gedaan worden op de mantelzorger, een buur of familie en er kan dus sneller professionele hulp aangeboden worden.
Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op!
 
VZW Klavertje Vier

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.