Contact
Naam
Vochtfixers
Adres
Victor Van Sandelaan 37
Plaats
Wetteren
Provincie
Oost-Vlaanderen
Mobiel
E-mail

Social Media

Laat uw vocht problemen herstellen door de ervaren medewerkers van De Vochtfixers uit Wetteren

Niets is vervelender dan er achter komen dat u last heeft van opstijgend vocht of doorslaand vocht. Dit vocht kan namelijk problemen als schimmel en rotting veroorzaken. Gelukkig kunnen De Vochtfixers uit Wetteren al uw vocht problemen herstellen. Zo kunnen zij schimmel verhelpen, uw kelder waterdicht herstellen, zorgen voor dakdichting, maar ook industriele vloeren en platte daken waterdicht maken of herstellen. Hiervoor maken zij onder andere gebruik van polyurea, een krachtige en kwalitatieve coating, en betoninjecties. Zo zorgen zij er voor dat vele vochtproblemen voorkomen kunnen worden, of snel kunnen worden verholpen als deze al zijn ontstaan.

Vocht problemen herstellen kunnen De Vochtfixers heel goed

De Vochtfixers gaan altijd professioneel te werk, zij werken steeds hard om al hun beloftes na te komen en ze leveren elke keer perfect werk af. Het is dan ook niet zo gek dat zoveel mensen er voor kiezen om een samenwerking met ze aan te gaan. Een greep uit hun dienstenaanbod

  • Vocht problemen herstellen
  • Opstijgend vocht
  • Doorslaand vocht
  • Kelder waterdicht herstellen
  • Schimmel verhelpen
  • Industriele vloeren
  • Platte daken
  • Dakdichting
  • Betoninjecties
  • Polyurea

De manier om vocht problemen te voorkomen of te herstellen

Polyurea, ook wel het wondermiddel genoemd onder hen die werken om vocht problemen te voorkomen of tegen te gaan, is een kwalitatieve coating waar ze bij De Vochtfixers uit Wetteren graag mee werken. Met speciale verwarmde spuitapparatuur wordt dit middel aangebracht als bijvoorbeeld de afwerking van zwembaden, de afdekking van rioleringen en putdeksels, voor daken en garages en voor vloer-, wand- en gootbekleding. 

De Vochtfixers zorgen voor sterk beton in de regio Wetteren 

Last van betonrot, corrosie van wapeningsstaal, scheuren in gevels of het afbrokkelen van kroonlijsten en balkons? Dankzij De Vochtfixers uit Wetteren hoeft u hier niet langer over in zak en as te zitten. Dankzij hun uitgebreide ervaring kunnen zij alle soorten betonherstellingen voor u uitvoeren. Hun team komt graag bij u langs voor een uitgebreide analyse om uw problemen vervolgens op de beste en meest efficiënte manier op te lossen.

Heeft u vragen of wil u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met De Vochtfixers in Wetteren. U kunt ook het contactformulier invullen. 

Vocht problemen herstellen Wetteren, Oost-Vlaanderen

Trefwoord
Polyurea, Industriele vloeren, Platte daken, Dakdichting, Opstijgend vocht, Doorslaand vocht, Kelder waterdicht herstellen, Schimmel verhelpen, Vocht problemen herstellen, Betoninjecties
Rubriek
Betonkelders, Vochtbestrijding
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact