Contact
Naam
Vochtfixers
Adres
Victor Van Sandelaan 37
Plaats
Wetteren
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

In Oost-Vlaanderen laat u uw vocht problemen herstellen door het team van De Vochtfixers uit Wetteren

Niets is vervelender dan er achter komen dat u last heeft van opstijgend vocht of doorslaand vocht. Dit vocht kan namelijk problemen als schimmel en rotting veroorzaken. Gelukkig kunnen wij van De Vochtfixers uit Wetteren al uw vocht problemen herstellen. Zo kunnen wij schimmel verhelpen, uw kelder waterdicht herstellen en zorgen voor dakdichting. Daarnaast werken wij aan waterreservoirs, kunnen wij uw lift putten droogleggen en kunnen wij industriële vloeren en platte daken waterdicht maken of herstellen. Hiervoor maken wij onder andere gebruik van polyurea, een krachtige en kwalitatieve coating, en beton injecties. Zo zorgen we er voor dat vele vochtproblemen voorkomen kunnen worden, of snel kunnen worden verholpen als deze al zijn ontstaan.

Vocht problemen herstellen in heel Oost-Vlaanderen

De Vochtfixers uit Wetteren gaan altijd professioneel te werk. We werken hard om al onze beloftes na te komen en doen er alles aan om elke keer perfect werk af te leveren. Het is dan ook niet zo gek dat zoveel mensen er voor kiezen om een samenwerking met ons aan te gaan. Een greep uit ons veelzijdige dienstenaanbod

Geweldige kunststof coating met twee componenten

Polyurea, ook wel het wondermiddel genoemd onder hen die werken om vocht problemen te voorkomen of tegen te gaan, is een kwalitatieve coating waar ze bij De Vochtfixers uit Wetteren graag mee werken. Met speciale verwarmde spuitapparatuur wordt dit middel aangebracht als bijvoorbeeld de afwerking van zwembaden, de afdekking van rioleringen en putdeksels, voor daken en garages en voor vloer-, wand- en gootbekleding. 

Wij zorgen voor sterk beton in Wetteren en omgeving 

Last van betonrot, corrosie van wapeningsstaal, scheuren in gevels of het afbrokkelen van kroonlijsten en balkons? Dankzij De Vochtfixers uit Wetteren hoeft u hier niet langer over in zak en as te zitten. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen wij alle soorten betonherstellingen voor u uitvoeren. Ons team komt graag bij u langs voor een uitgebreide analyse om uw problemen vervolgens op de beste en meest efficiënte manier op te lossen.

Heeft u vragen of wil u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met De Vochtfixers in Wetteren. U kunt ook het contactformulier invullen. 

Vocht problemen herstellen Wetteren, Oost-Vlaanderen

Trefwoord
Polyurea, Industriele vloeren, Platte daken, Dakdichting, Opstijgend vocht, Waterreservoirs, Kelder waterdicht herstellen, lift putten, Vocht problemen herstellen, Beton injecties
Rubriek
Betonkelders, Vochtbestrijding
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact