Contact
Naam
De Tuinspecialist
Adres
Groenstraat 120
Plaats
Veltem-Beisem
Provincie
Vlaams-Brabant
Social Media

De Tuinspecialist in Veltem-Beisem, uw tuinman in de buurt voor een tuin op maat

Beschikt u over een tuin en kunt u wel wat hulp gebruiken bij het mooi maken? Maak dan eerst kennis met de vakmensen van De Tuinspecialist in Veltem-Beisem. U kunt bij ons terecht voor een complete renovatie van tuin op maat. Hierbij kunt u denken aan tuinwerken als; uw beplantingswerken, de aanleg van groenpaden, het snoeien van bomen, het snoeien van hagen en struiken, de aanleg van graszoden maar ook de aanleg van kunstgras. Ook voor het plaatsen van carports, tuinafsluitingen en de aanleg van zwemvijvers kunt u op ons rekenen. Voor de meest veelzijdige tuinman in de buurt, gaat u eerst naar De Tuinspecialist.

Uw tuinman in de buurt van Veltem-Beisem

Bij De Tuinspecialist staat een team vakmensen voor u klaar met jarenlange ervaring binnen de tuinbranche. Wij kunnen voor u het complete pakket verzorgen, vanaf het ontwerp tot aan de aanleg, waarbij u ons ook kunt inhuren voor het onderhoud. Hierbij kiest u zelf voor een eenmalige opdracht of periodiek onderhoud. Wij werken met maatoplossingen voor elke klant en bieden onze diensten aan tegen marktconforme prijzen. Zowel bedrijven, instellingen, KMO’s en particulieren maken gebruik van ons brede dienstenpakket.

De aanleg van zwemvijvers in Oost-Vlaanderen

Met een zwemvijver kiest u voor een ecologische variant van een zwembad in uw tuin. Het water wordt op biologische wijze gefilterd, waardoor u geen chemicaliën toevoegt aan uw zwemvijver water. Elke vorm is mogelijk waarmee u met een zwemvijver ook nog eens uw tuin een extra luxe touch geeft. Wij voorzien u graag van een deskundig advies over de mogelijkheden voor zwemvijvers in een persoonlijk gesprek.

Ook voor bodemverbeteraars, siergrind en meer

Voor het gezond houden van uw tuin, kunt u bij ons terecht voor een ruim aanbod bodemverbeteraars. Ook boomschors, siergrind en diverse soorten kokos chips, kunnen wij voor u leveren aan huis. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Aanleg van groenpaden
  • Aanleg van graszoden
  • Snoeien van bomen
  • Aanleg van zwemvijvers
  • Plaatsen van carports
  • Beplantingswerken
  • Aanleg van kunstgras
  • Tuinman in de buurt
  • Renovatie van tuin
  • Tuinafsluitingen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Tuinman in de buurt Veltem-Beisem, Vlaams-Brabant

Trefwoord
Aanleg van groenpaden, Aanleg van graszoden, Snoeien van bomen, Aanleg van zwemvijvers, Plaatsen van carports, Beplantingswerken, Aanleg van kunstgras, Tuinman in de buurt, Renovatie van tuin, Tuinafsluitingen
Rubriek
Tuinaanleg & -onderhoud, Grond en afbraakwerken, Tuin en Terras, Tuin architectuur
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact