Contact
Naam
Sharon Nails & Beauty Salon
Adres
Nieuwenhovestraat 29
Plaats
Nieuwenhove (Geraardsbergen)
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

Sharon Nails & Beauty Salon in Nieuwenhove (Geraardsbergen), voor uw nagels en persoonlijke verzorging

Sharon Nails & Beauty Salon in Nieuwenhove (Geraardsbergen) verzekert u van verzorgde handen en nagels. De beautysalon verzorgt onder andere een medisch manicure en pedicure. Ze voeren bijvoorbeeld een diabetes manicure en pedicure uit; voor diabetespatiënten is goede voetverzorging noodzakelijk. Mocht u bij de schoonheidssalon binnenkomen voor een mooie set nagels dan bieden ze prachtige nagelverzorging met gellak aan. Ook voor een ontspannende massage kunt u bij Sharon Nails & Beauty Salon terecht. Zo verzorgen ze u bijvoorbeeld in de salon met een gezichtsmassage en een nek en rug massage. Daarnaast helpen de professionals u graag met de volledige gelaatsverzorging. Voor het verwijderen van haar bieden ze het waxen van wenkbrauwen en het waxen van benen als behandelingen aan.  

93959450_2764035573843667_4279526175606308864_o-300x300.jpg - Sharon Nails & Beauty Salon, Nieuwenhove (Geraardsbergen)

Uiteenlopende diensten bij Sharon Nails & Beauty Salon

Uw handen en nagels zijn als het ware uw visitekaartje, ervoor zorgen dat ze er prachtig uitzien is dan ook van belang. Uw handen en voeten verdienen de aandacht! Helaas heeft niet iedereen sterke nagels; voor het verstevigen van uw nagels of om van de vervelende gewoonte nagelbijten af te komen kunt u bij de nagelstudio terecht. Wilt u gewoon een mooie set nagels? Dan staan de professionals ook voor u klaar! Sharon Nails & Beauty Salon biedt onder andere de volgende diensten aan:

Verzorgde handen en nagels

Sharon Nails & Beauty Salon helpt u graag bij het verzorgen van uw handen en voeten. Voor sommige is de goede verzorging van de handen en voeten van medisch belang. De professionals voorzien dan ook in een medische manicure en pedicure. Het is bijvoorbeeld mogelijk voor diabetes patiënten om hun hulp in te schakelen. Voor diabetes patiënten is een goede verzorging van de handen en voeten erg belangrijk. De voeten zijn bijvoorbeeld een stuk kwetsbaarder en om verdere ernstige problemen te voorkomen is een goede voetverzorging op zijn plaats. Ook helpt Sharon Nails & Beauty u om een prachtige set van nagels te krijgen. Bij de beautysalon is onder andere het laten zetten van gel nagels mogelijk. Hierbij heeft u een ruime keuze uit kleuren en afwerkingen, maar ook nail art om de nagels helemaal uniek te maken!

Beautybehandelingen in Nieuwenhove (Geraardsbergen)

Niet alleen biedt de beauty salon nagelverzorging aan, ook met verschillende andere beautybehandelingen helpen ze u graag. Voor het professioneel laten verwijderen van haren is het waxen van uw gehele lichaam hier mogelijk, maar bijvoorbeeld ook alleen het waxen van benen of het waxen van wenkbrauwen. Om uw gezicht er stralend uit te laten zien kiest u bij de beautysalon voor een volledige gelaatsverzorging. Voor ontspanning en verzorging van uw lichaam boekt u hier ook massages waaronder een gezichtsmassage en een nek en rug massage. Bij Sharon Nails & Beauty Salon in Nieuwenhove (Geraardsbergen) kunt u terecht voor de beste verzorging van uw handen en voeten en verschillende beautybehandelingen.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.95080421_3542526685763944_1759477633919221760_n-2-300x130.jpg - Sharon Nails & Beauty Salon, Nieuwenhove (Geraardsbergen)

 

Trefwoord
Beautysalon, Medisch manicure en pedicure, Diabetes manicure en pedicure, Waxen van benen, Waxen van wenkbrauwen, Nagelverzorging met gellak, Voetverzorging, Volledige gelaatsverzorging, Gezichtsmassage, Nek en rug massage
Rubriek
Nagelstudio, Pedicure, Schoonheidssalons en -instituten, Schoonheidssalons, Manicure
Openingstijden
Ma gesloten
Di 09.00 - 20.00
Wo 09.00 - 20.00
Do 09.00 - 20.00
Vr 09.00 - 20.00
Za 09.00 - 20.00
Zo gesloten
Contact