Logo Thuisverpleging Simply Home - Dilsen-Stokkem
Contact
Naam
Thuisverpleging Simply Home
Adres
Schoolstraat 70
Plaats
Dilsen-Stokkem
Provincie
Limburg

Thuisverpleging Simply Home, Dilsen-Stokkem

Bent u op zoek naar thuisverpleging van Maaseik tot Maasmechelen. Met meer dan 28 jaar ervaring in verpleegkunde kunt u rekenen op de kwaliteit van Thuisverpleging Simply Home. Wij werken samen met alle mutualiteiten zodat u recht heeft op terugbetaling van veel van de geneeskundige verstrekkingen. Wij kijken altijd eerst samen welke zorg het beste aansluit bij uw behoefte.

Diensten Thuisverpleging Simply Home

  • Medische pedicure
    Voor voetproblemen kunt u terecht bij Simply Home. Wij bieden een zeer uitgebreide zorg die u niet aantreft bij andere specialisten.

  • Bloedafname:
    Wij kunnen op afspraak al vanaf 7.00u s' morgens bloed bij u afnemen. Tevens bezorgen wij die direct bij het lab van uw huisarts.

  • Massages:
    Ook kunt u bij ons terecht voor therapeutische massages. Voor ondersteuning wordt er gebruikt gemaakt van etherische oliŽn.

Voor aanvullende informatie of vragen kunt u gerust contact met ons op nemen.

Pedicure, Thuisverpleging, Thuiszorg, Verpleging aan huis, Palliatieve zorg, Immuno therapie, Inspuitingen, Wondzorg, Bloedafname en HygiŽnische zorg in Dilsen-Stokkem, Limburg


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.