Contact
Naam
Logopedie Betty De Clercq
Adres
D'Heerselweg 18
Plaats
Lede (Overimpe)
Provincie
Oost-Vlaanderen

Logopedie Betty De Clercq, Lede

Bent u op zoek naar een goede logopediste? Dan bent u bij Logopedie Betty De Clercq uit Lede aan het juiste adres! Of het nu om articulatieproblemen gaat, mondelinge taalproblemen of leerstoornis? Zaakvoerster Betty De Clercq uit Lede helpt u of uw kind bij deze problemen.

Werkzaamheden Logopedie Betty De Clercq

  • Articulatieproblemen: Kinderen die kampen met articulatieproblemen worden na grondig onderzoek begeleid bij de verdere ontwikkeling van hun spraak. Niet-gekende klanken worden aangeleerd, foutieve gevormde klanken worden gecorrigeerd. Een correcte articulatie wordt verder geoefend in woorden, zinnen en spontane spraak. Reeds op jonge kleuterleeftijd kunnen al heel wat articulatieproblemen verholpen worden. Dus geen nood contacteer ons vandaag nog voor een afspraak.

  • Mondelinge taalproblemen: Tijdens de ontwikkeling van de taal kunnen problemen voorkomen. We denken hierbij aan een beperkte woordenschat, een dysgrammatische zinsbouw en fouten bij de woordvorming (o.a. lidwoordgebruik, ww.vervoeging, vormen van meervouden en verkleinwoorden enz.). Tijdens de logopedische therapie gaan we de taalontwikkeling stimuleren en bijsturen.
  • Schisis: Kinderen die geboren worden met een lip en/of verhemeltespleet hebben problemen met articulatie en algemene spraakontwikkeling. Naast een medische en chirurgische behandeling is een intensieve begeleiding door een logopediste noodzakelijk.
Voor de overige diensten kijkt u dan eens op uw gemak rond op de website. Zijn er nog vragen of wenst u een afspraak? Neem dan vandaag nog contact op!

Logopedie Betty De Clerq

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.