Logo Thuisverpleging Beeckaert - Middelkerke
Contact
Naam
Thuisverpleging Beeckaert
Adres
Oostendelaan 28/001
Plaats
Middelkerke
Provincie
West-Vlaanderen

Thuisverpleging Beeckaert, Middelkerke

Bent u op zoek naar een vakkundig en betrouwbaar thuisverpleging? Dan bent u bij Thuisverpleging Beeckaert uit Middelkerke aan het juiste adres! Thuisverpleging Beeckaert is gespecialiseerd in algemene thuisverpleging in de regio rond Staden en Middelkerke. Zaakvoerder Lieven Beeckaert volgt al zijn patiŽnten zelf op. U weet dus altijd wie u over de vloer gaat krijgen. Professionele zorg in vertrouwen, door een ervaren thuisverpleger met een hart voor elke patiŽnt. Ik sta garant voor een flexibele en toegankelijke zorg. Samen met u stel ik een zorgplan op maat op dat aansluit bij uw noden en verwachtingen.

Verpleegkundige zorgen:

Bij Thuisverpleging Beeckaert kunt u terecht voor diverse verpleegkundige handelingen, zoals:

Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan vandaag nog contact met mij op.

Verpleegkundige Particulier, Thuiszorg, Verpleging aan huis, Wondverzorging, Toiletzorg, Inspuitingen, Post-operatieve verzorging, Medicatie toedienen, Bloedafname, Dagelijkse verzorging en Pallatieve zorg in Oostnieuwkerke, West-Vlaanderen.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.