Logo Bert Vanneste Bouwt - Koolskamp
Contact
Naam
Bert Vanneste Bouwt
Adres
Hoogakkerstraat 7
Plaats
Koolskamp
Provincie
West-Vlaanderen

Bert Vanneste Bouwt, Koolskamp

Heeft u bouwplannen die u wenst te realiseren? Dan bent u bij Bert Vanneste Bouwt uit Koolskamp aan het juiste adres. De zaakvoerder Bert Vanneste garandeert u, met meer dan 5 jaar aan ervaring, een persoonlijke service en kwaliteitsvolle werken. Wij zijn actief in een straal van 40 kilometer rond ons bedrijf zoals in Ardooie, Roeselare en zelfs aan de kust.

Werkzaamheden Bert Vanneste Bouwt

  • Bouwen & renoveren: Ons bouwbedrijf Bert Vannest Bouwt is in 2016 opgericht en wij richten ons op zowel particulieren als bedrijven. U kunt ons inschakelen voor de volledige nieuwbouw werkzaamheden. Ook voor kleinere metselwerken zoals het bouwen van een garage of aanbouw kunt u steeds weer bij ons terecht. Wij verzorgen de totale verbouwingen voor u. Of het nu om een kamer of een volledige woning gaat wij helpen u het te realiseren. Eventueel ook mogelijk in samewerking met onderaannemers.
  • Opritten en terrassen: U wenst een aangename en mooie omgeving rond uw gebouw? Komt dat even mooi uit want wij doen ook aan opritten en terrassen aanleggen. Ook de voorbereidende werken nemen wij  voor onze rekening. Dankzij onze technische kennis kunt u uit verschillende materialen kiezen. De zaakvoeder voorziet u met plezier van gratis advies. Een echte aanrader is het polieren van beton.

  • Polieren van beton: Met onze vlindermachines leggen wij vakkundig uw gepolierde beton aan. Wij beschikken over alle nodige machines voor dit soort projecten. Na de plaatsing kunnen wij ‘tegels’ of lijnen in de vloer zagen. Vervolgens brengen wij voegbanden aan voor een mooi uitzicht. Met als extra voordeel dat het ook nog eens bescherming biedt tegen vuil.
Wenst u een afspraak te maken en/of zijn er nog vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Bert Vanneste BouwtDoel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.