Contact
Naam
GM Power
Adres
Koolmijnlaan 439
Plaats
Beverlo
Provincie
Limburg
Website
Social Media

GM Power, Beverlo

Bent u op zoek naar een elektricien in uw regio? GM Power staat gereed voor u. GM Power is de specialist in nieuwbouw, verbouwingen, uitbreidingen en herstellingen van alle soorten elektriciteitswerken. Tevens maken we ook installaties keuringsconform na een ongunstig keuringsverslag.

Werkzaamheden, GM Power

  • Domotica: Voor ons domotica systeem werken wij samen met Loxone. De Loxone Smart Home biedt veel mogelijkheden. Bij het woord ‘domotica‘ denken de meeste mensen aan verlichting. Loxone heeft veel meer in petto voor u. Met dit systeem kunt u echt alles in uw woning sturen zoals de verwarming, zonwering, audio, airco en nog vele opties zijn er mogelijk. Slimme verlichting is slechts een klein onderdeel van onze oplossingen. Loxone is het enige volwaardige home automation systeem.
  • Elektriciteitwerken: GM Power zorgt ervoor dat de elektriciteit in uw woning vakkundig wordt gelegd. Dit gebeurt in drie stappen: het kap en slijpwerk, de bekabeling en als laatste de afwerking hiervan. Het is ook mogelijk om een volledige lichtstudie aan te vragen u kunt dit bespreken met ons voordat we aan het project beginnen.

Voor informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

GM Power
Trefwoord
Elektriciteitswerken, Bekabeling, Domotica, Verlichting, Verbouwingen, Nieuwbouw
Rubriek
Elektriciens
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact