Contact
Naam
Omni-Heat BVBA
Adres
Michel Geysemansstraat 20
Plaats
Wilrijk
Provincie
Antwerpen
Mobiel
E-mail

Omni-Heat BVBA, Wilrijk

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter? Dan bent u natuurlijk bij ons van Omni-Heat BVBA uit Wilrijk aan het juiste adres! Steeds weer staan wij als ideale partner voor uw klaar. Met maar liefst meer dan 45 jaar werk ervaring in verwarming en loodgieterij is Zaakvoerder Ronny in 2017 zijn eigen bedrijf begonnen. Met enorm veel passie en vakkennis gaat hij steeds weer te werk. Of het nu om kleine of grote projecten gaat bij Omni-Heat BVBA kan het allemaal!

Werkzaamheden Omni-Heat BVBA

  • Sanitair, verwarming en elektriciteit: Bij ons kunt u altijd terecht voor verschillende werkzaamheden op het gebied van sanitair, verwarming en elektriciteit. De zaakvoerder Ronny Reestman staat als zelfwerkend patroon op iedere werf en dat heeft uiteraard voordelen voor de klant. Zo heeft u maar één aanspreekpunt van begin tot eind. Bij Omni-Heat staan kwaliteit en vertrouwen hoog in het vaandel. Zo staan wij ook garant voor verzorgd werk, altijd op tijd komen en u bij staan met zeer vakkundig advies.
  • Depannage de klok rond: Onze klanten worden altijd bijgestaan met de nodige adviezen en begeleiding betreft de keuze van materialen via brochures of in onze winkel van onze leveranciers. Bij ons kunt u ook terecht voor spoed herstellingen en houden wij altijd een gaatje vrij in onze agenda. Voor noodgevallen zijn we zelfs 24/7 bereikbaar voor depannages.
Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!
 
Omni-Heat BVBA
 
Trefwoord
Sanitair, Elektriciteitswerken, Depannage, Herstellingen, Verwarming, Loodgieter
Rubriek
Centrale verwarming-onderhoud en herstellingen
Contact