Contact
Naam
AB Afwerking
Adres
Leeuwbeekstraat 16
Plaats
Rummen
Provincie
Vlaams-Brabant
Social Media

AB Afwerking, Rummen

AB Afwerking de specialist die u zoekt voor interieurbouw. Nieuwe isolatie nodig? Heeft u een renovatie project of gyprocwerken? Dan neemt u toch gewoon contact op met AB Afwerking in Rummen! Met ruim 10 jaar ervaring is AB Afwerking de specialist die u zoekt in Sint-Truiden en omgeving. De grote interesse in interieurbouw en techniek zorgen ervoor dat hij steeds met enorm veel passie begint aan elk renovatieproject.

Werkzaamheden

Gyprocwerken
Gipsplaten van Gyproc zijn voor vele doeleinden. Zo plaatst AB Afwerking gipsplaten van Gyproc. Dit zijn geperforeerde platen die zich lenen tot een betere akoestiek aangezien ze geluid opnemen omdat er bovenaan een isolatielaag is aangebracht. Ook kunt u hiermee voorzetwanden en scheidingswanden in laten zetten met Gyproc.

Isolatie
AB Afwerking isoleert buitenmuren, zolders, daken en wanden. Bij isoleren geldt: hoe dikker, hoe beter. Bovendien helpt correct isoleren u altijd bezuinigen op uw energierekening en het is beter voor het milieu.

Plafondsystemen
Wij plaatsen plafondsystemen in Sint-Truiden en omgeving. Een Gyprocplafond kan bijvoorbeeld dienen om het uitzicht van uw plafond te verfraaien. Een eenvoudige oplossing wanneer u pakweg nieuwe verlichting wilt installeren in de keuken. Een gipsplaten plafond camoufleert deze aanpassingen.

Renovatiewerken
Sanitair, elektriciteit, tegelwerken... Voor elke opdracht werkt AB Afwerking samen met de juiste vakman. Het voordeel is dat AB Afwerking uw enige aanspreekpunt is om een complete renovatie te laten uitvoeren. Wij regelen alles opdat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Heeft u nog vragen of  wilt u nog meer weten over de werkzaamheden van AB Afwerking? Neem dan gerust contact op!

Isolatiewerken, Plafonds en wanden, Gyprocwerken, Gipsplaten plaatsen, Plafondsystemen, Tegelplafonds, Verlaagde plafondsystemen, Geluidswerende plafondsystemen, Isolatie, Renovatiewerken en Brandveilige oplossingen plafond in Rummen, Vlaams-Brabant.

Trefwoord
Gipsplaten plaatsen, Plafondsystemen, Tegelplafonds, Verlaagde plafondsystemen, Geluidswerende plafondsystemen, Isolatie, Renovatiewerken, Brandveilige oplossingen plafond, Gyprocwerken
Rubriek
Isolatiewerken, Plafonds en wanden, Gyprocwerken
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact