Contact
Naam
Euro-Drink Borgloon
Adres
Graethempoort 48A bus 1
Plaats
Borgloon
Provincie
Limburg
Telefoon
E-mail

Social Media

Voor de thuislevering van drank neemt u contact op met Euro-Drink Borgloon, of kom langs in Borgloon

Al jarenlang staat Euro-Drink Borgloon in Borgloon en ver daar omheen bekend om hun vlotte en brede service. Zowel voor dranken voor horeca als voor andere bedrijven en particulieren kunt u bij ze terecht. Bij hun kunt u bijvoorbeeld diverse soorten frisdranken kopen, wijn kopen, biervaten kopen of likeuren kopen. Jenevers bestellen of melk bestellen is ook mogelijk. Daarnaast maken zij voor alle gelegenheden de mooiste geschenkenmanden met drank. Ook kunt u bij ze terecht voor Frigo verhuur. Uniek aan hun winkel is tenslotte dat ze ook de thuislevering van drank verzorgen, wel zo comfortabel.

Soorten frisdranken Borgloon, Limburg

Een uitgebreid assortiment aan alle soorten dranken

Iedereen is welkom bij Euro-Drink Borgloon in Borgloon. Uiteraard hebben zij een ruim aanbod aan zowel alcoholische als non-alcoholische dranken, maar daarnaast hebben ze nog zoveel meer te bieden. Een greep uit hun assortiment

  • Dranken voor horeca
  • Diverse soorten frisdranken
  • Biervaten kopen
  • Wijn kopen
  • Likeuren kopen
  • Jenevers bestellen
  • Melk bestellen
  • Thuislevering van drank
  • Frigo verhuur
  • Geschenkmanden met drank

Snelle thuislevering van drank in regio Borgloon

Geen zin om van huis te gaan, heeft u het erg druk of is er iets anders aan de hand waardoor het niet uit komt om fysiek een bezoekje te brengen aan de indrukwekkende winkel van Euro-Drink Borgloon in Borgloon? Geen reden voor zorgen, hun team heeft hier de perfecte oplossing voor. Bij hun kunt u namelijk al uw alcoholische en non-alcoholische dranken online of via de mail bestellen. Deze kunnen dan vervolgens bij u thuis of op elk ander adres binnen een straal van 20 kilometer van Borgloon voor u worden bezorgd.

De meest prachtige geschenkenmanden met drank

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Euro-Drink Borgloon in Borgloon terecht voor hun feestelijke en unieke geschenkenmanden. Zij maken het hele jaar zeer unieke biermanden, fruitsapmanden, wijnkorven, manden met zoetigheden en nog zoveel meer. Voor elke gelegenheid kunt u kiezen uit hun standaard aanbod van manden, maar uiteraard behoort het doorgeven van uw wensen en dromen ook tot de mogelijkheden. Geef vooral door wat u juist wel of juist niet in de mand wil hebben om teleurstelling te voorkomen.

Met vragen of voor het doorgeven van een bestelling neemt u snel contact op met de medewerkers van Euro-Drink Borgloon uit Borgloon. U kunt ook het contactformulier invullen.

Thuislevering van drank Borgloon, Limburg

Trefwoord
Geschenkmanden met drank, Thuislevering van drank, Soorten frisdranken, Biervaten kopen, Wijn kopen, Dranken voor horeca, Likeuren kopen, Jenevers bestellen, Melk bestellen, Frigo verhuur
Rubriek
Wijnen en sterke dranken, Bierhandel, Feestbenodigdheden verhuur, Drankenhandel, Feestartikelen Verhuur
Openingstijden
Ma gesloten
Di 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Wo 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Do 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Vr 09:00 - 12:30 13:00 - 18:00
Za 09:00 - 18:00
Zo gesloten
Contact