Contact
Naam
Verbrugge Schilder- en Decoratiewerken
Adres
Lommergoed 34
Plaats
Gullegem (Wevelgem)
Provincie
West-Vlaanderen
Mobiel
E-mail

Social Media

Verbrugge Schilder- en Decoratiewerken, Gullegem (Wevelgem)

Wanneer u Verbrugge schilder- en decoratiewerken inschakelt voor uw project, weet u dat het goed uitgevoerd wordt. Diego heeft meer dan 20 jaar ervaring in buiten- en binnenschilderwerken en heeft dan ook zeer veel productkennis. Naast goed schilderwerk kan u bij Verbrugge ook terecht voor advies over interieur.

Schilderwerken nieuwbouw en renovatie

Schakel Verbrugge in voor kleine of grote schilderprojecten zoals het schuren, plamuren en verven van het hele huis. Daarnaast kunnen we ook vochtproblemen bestrijden waarbij we zorgen voor en duurzame oplossing. Verbrugge is gespecialiseerd in ambachtelijke technieken zoals lithos en terracotta en is op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen.

Een schilderklus begint altijd met het afdekken en stofvrij maken van het oppervlakten. Vervolgens controleren we of de muren 90 graden zijn of dat plamuren nodig is. Hierna volgt de eerste laag primer, die wordt gecontroleerd op oneffenheden. Daarna volgen pas de eerste verflagen, die natuurlijk zorgvuldig worden aangebracht.

Decoraties

Wij stoppen niet bij het schilderen maar kunnen ook de rest van uw interieur onder handen nemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooi behang op de muur? Wij brengen het op een professionele manier aan en werken met behang van Arte. Onze specialisatie is het behangen met vliesbehang. Daarnaast kunnen we u ook adviseren over kleuren en decoraties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Diego komt graag langs met kleurenstalen.

Heeft u interesse in een offerte? We komen graag bij u langs voor een goede indruk van de situatie. We bespreken dan uw wensen en budget, waarna we een offerte op maat opstellen.

Verbrugge Schilder- en Decoratiewerken

 


Trefwoord
Binnenschilderwerken, Buitenschilderwerken, Schildertechnieken, Decoratiewerken, Behangen, Vliesbehang, Renovatiewerken, Nieuwbouw, Diego
Rubriek
Schilderwerken
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact