Contact
Naam
KT Projects
Adres
Berkenlaan 7
Plaats
Kapellen(Antwerpen)
Provincie
Antwerpen
Mobiel
E-mail

Social Media

KT Projects, Kapellen(Antwerpen)

Bent u ook op zoek naar een ervaren loodgieter? Dan contacteert u toch KT Projects! Wij zijn de specialist in Kapellen en omstreken betreft uw algemene loodgieterijwerken. Van installatie en onderhoud van centrale verwarming tot badkamers en sanitair. De aannemer is uw loodgieter voor reparaties en vernieuwingen. U heeft een probleem? Geen zorgen met één telefoontje naar KT Projects en het wordt voor u opgelost.

Werkzaamheden KT Projects

  • Centrale verwarming: Voor ieder merk betreft centrale verwarming kunt u terecht bij KT Projects in Kapellen. Wij zijn ook nog eens gespecialiseerd in het topmerk Viessman en Junkers.
  • Sanitair: Naast centrale verwarming kan KT Projects u ook professioneel bijstaan met de plaatsing, het onderhoud van uw sanitair en natuurlijk alle renovaties. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

  • Onderhoud gasketel: De werkwijze en grondigheid van onderhoud van uw verwarming verschilt. Bijvoorbeeld het type brandstof en installatie type. Bij ons krijgt u altijd na onderhoud verbrandings- en reinigingsattest.

  • Badkamerrenovatie: Uw badkamer is net als uw slaapkamer een van de meest belangrijke ruimtes in uw woning. Het is een plek waar u zich terug trekt en waar u even helemaal tot rust komt. Dat kan nu in uw volledig gerenoveerde badkamer, geniet ervan!

Wilt u een afspraak maken, zijn er nog vragen of wenst u meer informatie? Neem vandaag nog contact met ons op!

KT Projects

Trefwoord
Renoveren centrale verwarming, Onderhouden centrale verwarming, Onderhoud gasketels, Viessmann, Reinigings- en verbrandingsattest, Badkamerrenovatie
Rubriek
Centrale verwarming - installatie en onderhoud, Loodgieterij
Openingstijden
Ma 07:00 - 00:00
Di 07:00 - 00:00
Wo 07:00 - 00:00
Do 07:00 - 00:00
Vr 07:00 - 00:00
Za 07:00 - 00:00
Zo 07:00 - 00:00
Contact