Logo Autoservice Platteau - Heestert
Contact
Naam
Autoservice Platteau
Adres
Gauwelstraat 35
Plaats
Heestert
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

Autoservice Platteau, Heestert

Een snelle en onberispelijke service

Als u op zoek bent naar een goede garage in Heestert en omgeving, rij dan zeker eens langs bij Autoservice Platteau in Heestert. Wij zullen zeker ons best doen om u zo veel mogelijk te helpen, van carrosserie en autoherstellingen tot onderhoud.

onderhoud aan auto door autoservice Platteau

Eigen atelier

Wij zijn vooral actief in West-Vlaanderen en hebben een eigen atelier hier, waar we alle benodigdheden tot onze beschikking hebben. Wij verzorgen overigens ook de service en het onderhoud van rallywagens, oldtimers en youngtimers. U kunt ter plaatse wachten op het onderhoud van uw wagen.

Autoherstelling van alle merken

Om lang gebruik te kunnen maken van een auto is het natuurlijk essentieel dat er regelmatig een onderhoudsbeurt plaatsvindt. Voor alle onderhoud en herstellingen in Heestert en omgeving is er slechts één adres: Autoservice Platteau.

Bij ons kunt u terecht voor alle mogelijke vormen van onderhoud, van klein tot groot en voor alle soorten merken. Ook uitdeuken hoort bij onze werkzaamheden. Zo kunt u voor alle werkzaamheden op één adres terecht. Handig, toch?

Alle herstellingen aan uw carrosserie

carrosserie onderhoud door autoservice Platteau

Niet alle schade aan een voertuig is mechanisch, want ook mensen kunnen fouten maken in het verkeer. Dit kan al snel blikschade aan het koetswerk met zich meebrengen. Ook voor uw carrosserie in Heestert en omgeving is Autoservice Platteau de geschikte partner.

Vraag een gratis offerte aan

Vraag meteen een gratis offerte aan voor uw herstellings- en carrosseriewerken bij Autoservice Platteau, uw garage in Heestert. Uw vragen kunt u ook stellen via de contactpagina.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.