Logo Life Facilities - Antwerpen
Contact
Naam
Life Facilities
Adres
Bredastraat 123/1
Plaats
Antwerpen
Provincie
Antwerpen

Life Facilities, Antwerpen

Wanneer u gaat verhuizen komt er veel op u af. U moet opruimen en inpakken, maar u moet ook het huis schoon achterlaten. Daar kan Life Facilities u mee helpen! Life Facilities is een schoonmaakbedrijf met een divers dienstenpakket en ruime ervaring. Ze zijn flexibel en gespecialiseerd in verschillende diensten.

Diensten

Life Facilities beschikt over veel vaardigheden die te maken hebben met schoonmaak. Voor de volgende diensten kunt u Life Facilities inschakelen:

  • Klassieke schoonmaakdiensten: Schoonmaak bij oplevering, industriŽle schoonmaak, schoonmaak na schade, en nog veel meer!
  • Onderhoudsdiensten en klusjes: Van renovaties tot afwerkingen van uw interieur. Ook voor grotere klussen zoals elektriciteit staat Life Facilities voor u klaar.

Bekijk verschillende referenties van bedrijven die naar volle tevredenheid gebruik hebben gemaakt van de diensten van Life Facilities.

Contact

Bent u op zoek naar een bedrijf met expertise in schoonmaak, onderhoud en herstellingen? Neem dan nu contact op!


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.