Contact
Naam
Talon Expres
Adres
Gitschotellei 73
Plaats
Berchem
Provincie
Antwerpen
Telefoon
E-mail

Talon Expres in Berchem: schoenmaker, sleutelmaker en graveerder

Bent u uw sleutels kwijt? Is uw zool stuk? Of heeft u een nieuw slot nodig? Dan gaat u toch ook naar Talon Expres in Berchem! De zaakvoerder Peter Proost, is de schoenmaker die u zoekt. Meneer heeft ruim 40 jaar ervaring op de teller staan en weet precies wat te doen met ieder product in iedere conditie. Ook voor alle overige diensten kunt u bij de slotenmakerij terecht zoals: onderhoudsproducten, sloten, cilinders, graveerwerk, autoplaten nog veel meer.

Dienstverlening Talon Expres

  • Schoenmaker: Voor een duurzame herstelling brengt u zonder aarzelen uw schoenen naar de schoenmakerij Talon Expres. Alle soorten en maten van schoenen kunnen worden gerepareerd. Weg gooien is immers zonde! Ook voor lederwaren kunt u bij ons terecht.

  • Onderhoudsproducten: U kan bij de schoenmaker eveneens terecht met al uw vragen om uw schoenen en lederwaren goed te verzorgen en onderhouden. Talon Expres beschikt over onderhoudsproducten voor bijna alle producten.
  • Sloten en cilinders: U heeft slechts enkel goed materiaal nodig om uw deuren en sloten te maken? Kom dan snel langs bij ons in de winkel! Bij ons vindt u verschillende soorten sloten en cilinders zodat alles weer snel werkend is. De slotenmaker gaat graag aan de slag.
  • Graveerwerken: Een naamplaatje om aan uw deurbel of aan de brievenbus te hangen? Dat kan natuurlijk bij Talon Expres! Wij graveren het ook voor u! U kiest één van de vele bordjes die er beschikbaar zijn en de namen van uw gezinsleden worden er nauwkeurig op gegraveerd.
  • Autoplaten: Uw nummerplaat laten maken is ook geen probleem bij ons. Altijd handig zo een dienst van Talon Expres. Kom eens langs voor replica van uw officiële autoplaat of maak een persoonlijk plaat!

Scherpe prijzen en interessante acties

Bij Talon Expres kunt u altijd rekenen op scherpe prijzen en hoge kwaliteit. Ook zijn er geregeld interessante acties bij de sleutelmakerij. Schrijf u vooral in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Klanten die u voorgingen zijn ook zeer tevreden over de service. Zo stelt een klant: "Wat een vriendelijke schoenmaker. Mijn schoenen gerepareerd, en wat waren ze mooi opgekuist. Goede service en niet zo duur. Tot later." Ervaar het zelf en kom langs aan de Gitschotellei 73 in Berchem.

Voor meer info en/of vragen neemt u gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord! Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

 
Talon Expres
Trefwoord
Autoplaten, Graveerwerken, Sloten, Sleutels, Sleutelmakerij, Slotenmakerij, Slotenmaker, Sleutelmaker
Rubriek
Schoenmakerij
Openingstijden
Ma 09:00 - 18:00
Di 09:00 - 18:00
Wo 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 18:00
Vr 09:00 - 18:00
Za gesloten
Zo gesloten
Contact