Contact
Naam
Tuinonderhoud Paesen
Adres
Lozenweg 53
Plaats
Hamont-Achel
Provincie
Limburg
Mobiel
E-mail

Social Media

 

Tuinonderhoud Paesen, Hamont-Achel

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor al uw tuinonderhoud? Dan bent u bij ons van Tuinonderhoud Paesen uit Hamont-Achel aan het juiste adres! Wij doen alles van ongedierte weghalen, ongediertebestrijding, tuinrenovatie in de regio Limburg, tuinen vernieuwen, tuinen aanleggen tot graszoden onderhoud. Of het nu om kleine of grote projecten gaat wij staan voor u klaar als uw ideale partner. Heeft u een klus met betrekking tot uw tuin? Schakel dan ons van Tuinonderhoud Paesen in.

Werkzaamheden Tuinonderhoud Paesen

  • Snoeiwerken: Bij Planten, struiken of bomen is snoeien noodzakelijk. Zo houden wij uw geliefde tuin netjes en in model.

  • Sproeien: Om verantwoord te sproeien en om bescherming te bieden aan uw gewassen beschikken wij sinds februari 2017 over de juiste Fytolicenties.

  • Verzorging gazons: Een mooi groen en strak gazon is de basis van iedere tuin. Wij brengen uw gazon in topvorm zodat u er altijd van kan genieten.

  • Onkruid bestrijden: Heeft u ook last van onkruid in uw gazon, tussen de planten en/of oprit? Wij bestrijden het op een doeltreffende en milieuvriendelijke wijze.

  • Ongedierte bestrijden: Heeft u last van ongedierte? Ook deze bestrijden wij op een doeltreffende en verantwoorde wijze.

  • Producten: Wij kunnen ook tuinproducten leveren aan huis tegen voordelige prijzen.
Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Tuinonderhoud Paesen
Trefwoord
Gazon aanleggen in de regio, Snoeien van planten, Snoeien van bomen, Onkruid bestrijden, Ongedierte weghalen, Ongediertebestrijding, Tuinrenovatie in de regio, Tuinen vernieuwen, Tuinen aanleggen, Graszoden onderhoud in
Rubriek
Tuinaanleg en tuinonderhoud, Tuinontwerp, Tuinarchitectuur, Tuinaccessoires
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za gesloten
Zo gesloten
Contact