Contact
Naam
VDW Projects
Adres
Kuwaartstraat 12
Plaats
Ieper
Provincie
West-Vlaanderen

VDW Projects, Ieper

Wanneer u elektriciteit wilt installeren of vernieuwen dan rekent u op een vakman. VDW Projects heeft meer dan 15 jaar ervaring en zorgt altijd voor perfect uitgevoerde werken. Daarnaast zijn we altijd bereikbaar voor noodgevallen.

Onze diensten:

  • Elektriciteitswerken

Wij voeren elektriciteitswerken uit voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Denk hierbij aan het plaatsen en wegwerken van kabels, plaatsen van stopcontacten en schakelaars en het plaatsen van meterkasten. Wij komen graag bij u langs voor een offerte op maat.

  • Verlichting

De verlichting is belangrijk voor de sfeer in huis. VDW Projects kan zowel de binnen- als de buitenkant van uw huis van verlichting voorzien. Denk hierbij aan inbouwspots, LED-verlichting, sfeerverlichting en klassieke verlichting. Uw tuin verlichten we door middel van spots en hangverlichting, denk hierbij ook licht bij uw vijver, tuinpaden en terras.

  • Renovatie

Bij een verouderde installatie kunnen we werkzaamheden uitvoeren zoals het plaatsen van bekabeling, vernieuwen van schakelaars en meterkast en uitslijpen van oude elektriciteitskabels. Wij voorzien u altijd graag van advies.

  • Video- en parlofonie

Vergroot uw veiligheid door middel van domotica. Wij kunnen bijvoorbeeld een parlofoon of videofoon plaatsen en installeren. Daarnaast kunnen we ook bewegingsdetectoren en brandalarm installeren. U kunt altijd zelf kiezen welk systeem u wenst.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact op.

 

Trefwoord
Elektriciteitswerken, Elektricien, Verlichting, Elektriciteit vernieuwen, Elektriciteit leggen, Parlofoon, Videofonie, Parlofonie
Rubriek
Elektriciens, Elektriciens en Installateurs
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact