Logo Thuisverpleging Pauwels Dirk - Kalmthout
Contact
Naam
Thuisverpleging Pauwels Dirk
Adres
Dr. J. Goossenaertsstraat 67
Plaats
Kalmthout
Provincie
Antwerpen
Social Media

Thuisverpleging Pauwels Dirk, Kalmthout

Thuisverpleging Pauwels Dirk, KalmthoutBent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren zorgverlener? U kunt Thuisverpleging Pauwels Dirk inschakelen voor zorg in de regio Kalmthout. In noodgevallen ben ik 24/7 bereikbaar.

Bel mij gerust voor:

  • Palliatieve zorg: Dirk Pauwels wil de laatste dagen voor de patiŽnt en de familie zo aangenaam mogelijk maken. Voor de patiŽnt wil dit vooral zeggen zo weinig mogelijk pijn en mentale ondersteuning, maar ook voor de naasten biedt ik sterke ondersteuning. Ik ga het gesprek aan met de familie, maar ook met de arts. Neem gerust contact op voor een kennismaking.
  • MThuisverpleging Pauwels Dirk, KalmthoutS: Ik zorg voor rust en zekerheid, dit wel zeggen dat continuÔteit gegarandeerd is. Ik ben een gespecialiseerde neurologische verpleegkundige en kan tot drie keer per dag langskomen. Ik kan hulp bieden bij het controleren van vitale parameters, innemen van medicatie, inspuitingen en hygiŽnische zorgen.
  • Wondzorg: Voor zowel het verzorgen van kleine als complexe wonden kunt u mijn hulp inschakelen. Ik kan eventueel meerdere keren per dag langskomen voor het verzorgen van uw wonden zoals doorligwonden of operatiewonden. Daarnaast kan ik de verbanden verschonen en ontsmetten, zalf aanbrengen en sondes en stoma inbrengen. Zo zorgen we er samen voor dat de wonden mooi helen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op!


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.