Contact
Naam
Zwembadconstruct BVBA
Adres
Diestterstraat 172 Bus1
Plaats
Tessenderlo
Provincie
Limburg

Zwembadconstruct BVBA, Tessenderlo

Na of voor het werk een paar baantjes in uw eigen zwembad of in het weekend met het hele gezin chillen aan het water. Klinkt u dit goed in de oren?

Zwembadconstruct is gespecialiseerd in zwembadenaanleg. Het bedrijf steunt op drie pijlers: uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en een strenge naleving van afspraken.

Onze werkzaamheden:

  • Zwembadaanleg: Bij het aanleggen van een zwembad garanderen wij u een snelle oplevering en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. We doen dit niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven.
  • Wellness: Wanneer u nog meer luxe wenst kunnen wij ook een sauna, bubbelbad, spa, jacuzzi of infraroodcabine installeren. Wij zorgen altijd voor een perfecte afwerking.
  • Zwemvijvers: Wanneer u een grote tuin heeft en houdt van natuur, kunnen wij ook een zwemvijver installeren. Van dit natuurbad heeft u gegarandeerd jaren plezier.
  • Advies voor doe het zelfver en Zwembad advies

Wilt u meer weten over onze manier van werken? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Waterbehandeling voor zwembaden.

Trefwoord
Zwemvijvers, Infrarood sauna, Showroom zwembaden, Swimspa, Warmtepompen, Jacuzzi, Renovatie van zwembaden, Zwembad markt, Renovatie van polysterbekleding in zwembaden, Technische installaties voor zwembaden
Rubriek
Zwembaden aanleg, Zwembaden
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact