Contact
Naam
Gezond & Fit
Adres
Handelsstraat 82
Plaats
Malderen
Provincie
Vlaams-Brabant

Gezond & Fit, Malderen

De welzijnscoach in regio Antwerpen

Bent u op zoek naar een welzijnscoach in Antwerpen en omstreken? Doe dan een beroep op Gezond & Fit. Wij ondersteunen u graag bij uw voeding en de verzorging van uw huid.

Sportprogramma en -voeding

Bij een gezonde levensstijl is het belangrijk om op een verantwoorde manier te sporten. Door middel van ons sportprogramma en onze sportvoeding zullen we ervoor zorgen dat u uw doelen sneller behaald en met plezier zal bewegen.

Bij ons leert u ook meer over gezond ontbijten, voedingsschema┬┤s en voedingssupplementen.

Huidverzorging

Door middel van aangepaste voeding zult u niet alleen van binnen versterken, maar zult u ook uiterlijke voordelen zien. Wij zorgen ervoor dat uw huid weer zal stralen.

Wilt u aan de slag met uw gewicht en gezondheid? Roep dan de hulp in van een expert, zoals Gezond & Fit. U kunt gerust contact opnemen voor een eerste afspraak: wij werken doordeweeks van 08.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur. Zondag zijn wij gesloten.

Wij zien u graag binnenkort!

Trefwoord
Gezond ontbijt, Afslanken of bijkomen, Huidverzorging, Energie en vitaliteit, Sportvoeding, Welzijnscoach, Gezond ontbijten, Herbalife producten, Uitgebalanceerd ontbijt
Rubriek
Herbalife
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact