Logo Opruiming Soubry Kenny - Izegem
Contact
Naam
Opruiming Soubry Kenny
Adres
Winkelhoekstraat 33
Plaats
Izegem
Provincie
West-Vlaanderen

Opruiming Soubry Kenny, Izegem

Heeft u oude meubels die in de weg staan? Of wilt u grondig opruimen? Opruiming Soubry Kenny is gespecialiseerd in opruimingen. Denk hierbij aan volledige inboedels, kelders, schuren, zolders of magazijnen. Neem gerust contact met ons op over de verschillende mogelijkheden.

Onze specialisaties:

  • Opruiming na overlijden: Na een overlijden komt er veel op u af. U kunt het leegmaken van de woningen aan ons overlaten, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Wij nemen de spullen mee zodat de verkoop kan starten of het huis weer verhuurd kan worden. Wanneer er nog spullen met emotionele waarde in het huis staan kunt u ons daar altijd van op de hoogte brengen.
  • Opruiming van woningen: Kijkt u op tegen een grote klus? Bijvoorbeeld het leegmaken van een zolder of kelder vol rommel? Of gaat u verhuizen? Schakel dan de deskundigen van Opruiming Souby Kenny. Zij kunnen deze klus binnen een mum van tijd klaren.
  • Zandstralen van meubelen: Uw meubels een tweede leven geven? Soubry Kenny kan de meubels voor u zandstralen zodat ze een compleet nieuwe look krijgen. Zandstralen kan onder andere bij kasten, meubels, trappen en houten balken.
  • Kleine verhuizingen: Gaat u verhuizen? Dan kan een vrachtwagen handig zijn. Wij kunnen u helpen bij kleine verhuizingen. We gaan altijd voor een service op maat en kunnen spullen ook voor u inpakken.

Opruimingen Soubry Kenny, Izegem

 

 

 


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.