Logo Relatiecoach Ann - Tongeren
Contact
Naam
Relatiecoach Ann
Adres
De voortstraat 1
Plaats
Tongeren
Provincie
Limburg

Relatiecoach Ann, Tongeren

Wilt u iets veranderen in de relatie met uzelf of anderen? Relatiecoach Ann kan u helpen bij uiteenlopende problemen.

Koppels

Wanneer er zich problemen voordoen in relaties is gedragstherapie vaak een goede oplossing. Ik kan de communicatie tussen u en uw partner verbeteren. Door middel van een luisterend oor en het geven van inzichten gaan we op zoek naar oorzaken van problemen.


Relatiecoach Ann, TongerenBurn-out of bore-out

Voelt u dat u op aan het branden bent? Ook bij problemen met het werk kan relatietherapie helpen. Samen zorgen we voor oplossingen van een burn-out. Om tot deze oplossing te komen is het belangrijk dat u zich openstelt. Ik kan u ook helpen met het omgaan met stress.

Rouwbegeleiding

Wanneer u een belangrijk iemand verliest kan ik u helpen door te luisteren en uw weer op weg te helpen. Rouwen hoeft niet altijd om een overledene te gaan, het kan ook bij het verlies van een baan of relatie voorkomen.

Seksuologische problemen
Heeft u moeite met intiem zijn? Voelt u pijn bij een relatie? Ik kan zowel koppels als individuen, door middel van praten, helpen bij seksuele problemen.

Depressie

Een depressie is moeilijk in uw eentje te overwinnen. Ik kan met u in gesprek gaan en de zoektocht naat uzelf begeleiden.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op!


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.