Contact
Naam
'T Mijn kopje
Adres
Vennestraat 101 - 1
Plaats
Genk
Provincie
Limburg

't Mijn kopje, Genk

't Mijn kopje is geboren uit een passie voor het bakken van taarten en anders lekkers. Een passie die we graag met anderen delen. Kom bij 't Mijn kopje langs voor ontbijt, koffie met iets lekkers of een lunch.

Ontbijt

Neem uitgebreid de tijd om te ontbijten! We hebben de keuze uit boerenbokes met spek en ei of een uitgebreid ontbijt met een kersen-amandelcrumble met griekse yoghurt, koffiekoeken, kaas, hesp en koffie. Op speciale dagen zoals valentijn en Pasen zorgen wij ook voor een speciaal ontbijt. U kunt bij ons tot 11 uur ontbijten.

'T Mijn kopje, Genk

Koffie

Zin in een kopje koffie? Laat je verrassen door onze bijzondere smaken zoals Ginger Spice Cappucino, Nutella Cookie Crumble en Oreo Iced Latte. Natuurlijk serveren we bij onze koffie ook altijd iets lekkers zoals een mini-muffin of koekjes.

Lunch

Kom tussen 11.00 en 14.00 langs om te lunchen. We serveren verse dagsoep en belegde broodjes. Ook hierbij gaan we niet voor standaard. Probeer onze ciabatta kip of sla pecorino. Daarnaast hebben we iedere week een ander broodje van de week.

Zoetigheden

Naast het broodje van de week hebben we ook gebak van de week. Natuurlijk hebben we ook heerlijke taarten in ons vast assortiment zoals warme appeltaart en chocoladetaart met slagroom. Vanzelfsprekend allemaal door onszelf gemaakt.

Openingstijden

We zijn ma-di-do-vr van 09.00-18.00 geopend. Za. zijn we van 08.00-18.00 open. Op zondag en woensdag zijn we gesloten.

'T Mijn kopje, Genk

 

Trefwoord
Baristabar, Ontbijten, koffiehuis, Belegde broodjes, Koffiebar, Lunchen, Tearoom, Zoetigheden
Rubriek
Broodjeszaken
Openingstijden
Ma 09.00 - 18.00
Di 09.00 - 18.00
Wo gesloten
Do 09.00 - 18.00
Vr 09.00 - 18.00
Za 08.00 - 18.00
Zo gesloten
Contact