Contact
Naam
Nassau Door
Adres
Westerring 13A
Plaats
Oudenaarde
Provincie
Oost-Vlaanderen

Nassau Door, Oudenaarde

Nassau door (https://www.nassau-door.be/) heeft meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van industriŽle sectionaalpoorten, snelrolpoorten en garagepoorten (https://www.nassau-door.be/garagepoorten/garagepoortmodellen/) NASSAU biedt u kwaliteit op alle niveaus: we controleren, leveren en monteren uw nieuwe poort, zodat u gegarandeerd de beste oplossing vindt voor uw gebouw.

NASSAU heeft als doelstelling u als klant te begeleiden van A-Z. Van ontwerp tot verkoop, van montage tot onderhoud en herstelling. NASSAU beschikt over een team van gespecialiseerde technici du u bijstaan met raad en daad.

Oplossingen

We bieden oplossingen op maat voor bedrijven in logistiek, voedingsindustrie, nutsbouw en algemene industrie. Kijk op de website om te zien naar welke poorten wij in de aanbieding hebben (https://www.nassau-door.be/industriele-poorten/) Daarnaast kunnen ook particulieren ons gerust benaderen.

Onze producten

  • Sectionaalpoorten

  • Laadkade concept: zoals dock poorten, laadbruggen en dockshelters

  • High speed doors: snelrolpoorten

  • Garagepoorten

  • Loopdeuren: Sterk isolerende deuren

  • Service 24/7: voor dringende herstellingen

Wenst u meer informatie of zijn er toch nog vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Nassau Door


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.