Logo Lvl Verhuizingen - Hasselt
Contact
Naam
Lvl Verhuizingen
Adres
De Genkersteenweg 51 Bus 002
Plaats
Hasselt
Provincie
Limburg

LVL Verhuizingen, Hasselt

Je gaat verhuizen! Daar komt heel wat werk bij kijken. LVL Verhuizingen is een professioneel verhuisbedrijf in Limburg en kan uw verhuizing in goede banen leiden. Daarnaast kunt u bij LVL Verhuizingen ook terecht voor transport en de huur van opslagruimtes in Hasselt en Sint-Truiden.

LVL Verhuizingen, Hasselt

Werkzaamheden:

  • Verhuizen particulieren

Een verhuizing is een behoorlijke klus en een belasting voor uw rug. LVL Verhuizingen heeft meer dan 15 jaar ervaring en komt graag langs. Wij kunnen uw volledige of gedeeltelijke inboedel verhuizen. Grote meubelstukken en grote apparaten zijn geen probleem. Voor de verhuizing is het handig om parkeerruimte te hebben. Moet u hier een vergunning voor hebben? Ook dat kunnen we voor u regelen!

  • Verhuizen bedrijven

Bij het verhuizen van een bedrijf is het belangrijk dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan. LVL Verhuizingen zorgt voor een efficiŽnte oplossing. Voor we beginnen stellen we aan de hand van uw wensen een draaiboek samen. We hebben verschillend materieel om alles goed te laten verlopen, van vrachtwagens tot containers en een trekker.

  • Liftladder

Woont u een aantal verdiepingen hoog? Of zit uw kantoor op een hogere verdieping? Dan maken wij gebruik van onze liftladder, voor de meubels die te groot zijn voor trap of lift. Met onze liftladder kunnen we tot de 13e verdieping komen.

  • Goederen en pakketten

Wij kunnen al uw pakketten nationaal en internationaal voor u vervoeren. We hebben een uitgebreid wagenpark voor verschillende soorten opdrachten. We zijn zeven dagen per week beschikbaar en hebben zes chauffeurs tot onze beschikking.

  • Opslagruimte huren

Gaat u tijdelijk kleiner wonen? Of heeft u een verbouwing en moet u de meubels kwijt? U kunt bij ons een opslagruimte huren. Onze ruimtes zijn verwarmd, schoon, droog en veilig en u kunt altijd bij uw eigen spullen. We hebben opslagruimtes in verschillende grootte in Hasselt en Sint Truiden.

LVL Verhuizingen, Hasselt


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.