Logo Vloer- en Tegelwerken Corthals - Hofstade
Contact
Naam
Vloer- en Tegelwerken Corthals
Adres
Kortenhoekstraat 32 b
Plaats
Hofstade
Provincie
Oost-Vlaanderen

Vloer- en tegelwerken Corthals, Hofstade

U heeft mooie meubels uitgekozen voor uw woning, maar zonder een mooie vloer vallen deze in het niet. Het leggen van een mooie (tegel)vloer kunt u gerust aan Vloer- en tegelwerken Corthals overlaten. Vloer en tegelwerken Corthals heeft meer dan tien jaar ervaring in nieuwbouw en renovaties en voeren opdrachten uit voor particulieren en bedrijven

Werkzaamheden

  • Vloer- en tegelwerk

Wij zien het tegelwerk als een belangrijk deel van de sfeer in uw huis, binnen en buiten. Ik kan voor uw tegels, parket en chapewerken tot 40 vierkante meter realiseren. Voor mijn materiaal maak ik het liefst gebruik van veronove.be, omdat zij kwaliteit leveren en ik het materiaal door en door ken.

  • Moza´ek

Vloer- en tegelwerken Corthals, HofstalenMijn specialisme is het plaatsen van keramische en glasmoza´eken. Daarnaast kan ik ook moza´ek imitaties maken, met gebruik van behang, verf of cement. Het voordeel van moza´ek is dat er veel meer vormen mogelijk zijn waardoor overgangen vaak ook mooier en vloeiender zijn.

  • Keramische tegels

Keramische tegels zijn mooi voor de vloer maar worden steeds vaker doorgetrokken op de wanden. Moderne keramische tegels hebben zeer smalle voegen waardoor u een mooi strak resultaat krijgt. Keramische tegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Daarnaast heeft u de keuze uit veel verschillende soorten materialen, kleuren en afmetingen.

  • Natuursteen en terassen

Natuursteen is een natuurlijk materiaal. Dit heeft als voordeel dat ze zeer stevig zijn en ze de warmte goed vast houden. Hierdoor kunnen ze ook gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Bovendien is iedere tegel natuurlijk uniek en duurzaam.

Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vloer- en tegelwerken Corthals, Hofstalen

á


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.