Contact
Naam
Schilderwerken Davy
Adres
Honere Staesstraat 15
Plaats
Zele
Provincie
Oost-Vlaanderen
Telefoon
E-mail

Social Media

Dave de Gelder, Schilder- en behangwerken

Een schildersbedrijf waarbij u terecht kan voor veel verschillende soorten werkzaamheden. Dave de Gelder heeft meer dan 16 jaar ervaring. Voor zowel nieuwbouw- en verbouwingsprojecten kunnen particulieren en bedrijven bij hem terecht.

Schilderwerken Davy, Zele

Werkzaamheden:

  • Schilderwerken: Iedere ruimte knapt op van een likje verf. U kunt Davy de Gelder inschakelen voor binnen- en buitenschilderwerken, denk hierbij aan muren, plafonds en trappen. Wij werken met het kwaliteitswerk BOSS Paints.
  • Behangwerken: Wij kunnen uw muren bekleden met gewoon behang, vliesbehang, glasweefselbehang en vinyl. Naast het behangen kunnen we ook het oude behangpapier verwijderen en de meubels verplaatsen. Gaat u liever zel aan de slag? Davy van Gelder kan vanuit zijn expertise met u meedenken.
  • Wand- en raamdecoratie: Maak uw woning af door middel van muur en wanddecoratie, zoals gordijnen, teksten, foto's en 3D-wandpanelen.
  • Vloerbekleding: U kunt bij ons kiezen uit vijf verschillende soorten bekleding: Vinyl, klipvinyl, tegels, tapijt en traplopers. Wij vertellen graag over de unieke eigenschappen van iedere soort.
  • Karweiwerken: Als u zelf weinig tijd heeft kan Davy de Gelder ook klusjes voor u opknappen. Wij werken altijd snel en efficiĆ«nt.

Schilderwerken Davy, Zele

Trefwoord
Kaleiwerken, Behanger, Schildersbedrijf, Vloerbekleding, Wanddecoratie, Wand- & raamdecoratie, Behangwerken
Rubriek
Schilderwerken, Schilder
Contact