Contact
Naam
Vandegoor BVBA
Adres
Nieuwe bornestraat 49
Plaats
Wilsele
Provincie
Vlaams-Brabant
Social Media

Vandegoor BVBA in Wilsele, specialist in renovatiewerken en centrale verwarming

Heeft u nood aan een ervaren bouwbedrijf voor uw renovatie of bouwwerken? Ga dan zeker eens het gesprek aan met Vandegoor BVBA in Wilsele. Wij zijn een deskundig bouwbedrijf en buiten schrijnwerkerij met een breed dienstenpakket. Zo verzorgen wij uw dakwerken, badkamers, elektriciteitswerken, haarden en andere renovatiewerken. Ook zijn wij gespecialiseerd in centrale verwarming en cv herstellingen. Wij installeren zonneboilers, airconditioning en warmtepompen, voeren de gas keuring van gas installatie uit en plaatsen condensatieketels. Hierbij maken wij o.a. gebruik van brandertechniek. Ook voor herstellingen centrale verwarming bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team staat klaar om uw herstellingen 24/7 op te lossen.

Wie is Vandegoor BVBA?

Vandegoor BVBA is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring binnen de bouwsector. Daar zijn we uiteraard trots op. Wij voeren al onze opdrachten op een veilige manier uit, volgens de wettelijke voorwaarden. Hierbij houden we ons aan een strakke planning en het vooraf bepaalde budget. U kunt bij ons rekenen op een excellente afwerking en vakkundige service, uitgevoerd door een team specialisten met liefde voor het vak. Bel ons gerust eens om uw project voor te leggen.

Centrale verwarming expert uit Wilsele

Wilt u overstappen van een cv-ketel naar een warmtepomp of condensatieketel? Moet uw cv-installatie weer gekeurd worden of wilt u een volledig nieuwe centrale verwarming of gasinstallatie laten plaatsen? Wij zorgen voor een nauwkeurige uitvoering van uw opdracht. Voorafgaand nemen we de situatie ter plaatse bij u op en bespreken de verschillende oplossingen. Uiteraard voorzien we u van een gedegen en eerlijk advies. Ons werkgebied behelst Vlaams-Brabant, Antwerpen, Brussel, Mechelen en, indien noodzakelijk, ook het buitenland.

Bel met onze depannagedienst

Slaat uw verwarming op hol, of werkt hij helemaal niet meer? Dan heeft u snel behoefte aan een expert die dit probleem voor u oplost. Ons team staat 24/7 voor u klaar, om binnen 24 tot 48 uur uw defect te herstellen. U kunt bij Vandegoor BVBA terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Beste airconditioning installateur
  • Professionele CV monteur
  • Erkend installateur Warmtepomp
  • Zonneboiler installateurs
  • Gaskeuringen van gasinstallaties
  • CV Ketel reparatie
  • Depannage herstelling cv-ketels
  • Herstellingen 24/7
  • Aluminium buitenramen installatie
  • PVC buitendeuren installatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op. U kunt ons een e-mail bericht sturen en ons telefonisch bereiken. 

Centrale verwarming Wilsele, Vlaams-Brabant

Trefwoord
Beste airconditioning installateur, Professionele CV monteur, Erkend installateur Warmtepomp, Zonneboiler installateurs, Gaskeuringen van gasinstallaties, CV Ketel reparatie, Herstellingen 24/7, Aluminium buitenramen installatie, PVC buitendeuren installatie, Depannage herstelling cv-ketels
Rubriek
Airconditioning, Centrale verwarming - installatie en onderhoud, zonneboiler, Warmtepompen
Openingstijden
Ma 08:00 - 18:00
Di 08:00 - 18:00
Wo 08:00 - 18:00
Do 08:00 - 18:00
Vr 08:00 - 18:00
Za gesloten
Zo gesloten
Contact