Contact
Naam
Uitvaartzorg Stragier
Adres
Korte Vinkestraat 12
Plaats
Wevelgem
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

Uitvaartzorg Stragier in Wevelgem voor een waardig afscheid

Wanneer een dierbare overlijdt, worden we als mens diep getroffen. In deze moeilijke periode bieden wij u graag een helpende hand als uitvaartcentrum. Samen zorgen wij ervoor dat u op een serene en waardige manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Dit zal uiteraard altijd gaan volgens uw wensen en/of die van uw geliefde. Kies voor een mooi en waardig afscheid, kies voor een uitvaart bij Uitvaartzorg Stragier in Wevelgem. De uitvaartverzorging betrekt onder andere begrafenissen, crematie, funerarium, rouwdrukwerk, en rouwbetuiging in het rouwcentrum. Alles om voor een waardig afscheid te zorgen. 

Uitvaartzorg-Stragier-5440-web.jpg - Uitvaartzorg Stragier, Wevelgem

Werkzaamheden Uitvaartzorg Stragier

  • Opbaring: Indien u wenst dat uw dierbare door ons wordt opgebaard in het funerarium vragen wij u vriendelijk de gewenste kledij en eventueel accessoires te bezorgen. De accessoires worden achteraf aan de familie overgedragen.

  • Crematie of begrafenis: De overledene wordt na de afscheidsplechtigheid naar de begraafplaats gebracht om in een graf te worden bijgezet. Tegenwoordig wordt er steeds vaker overgegaan op crematie. Ook voor de crematie kan er een afscheidsplechtigheid plaatsvinden. Dan wordt er rond de urne afscheid genomen in plaats van rond de kist. Wat betreft de as bestemming is er de keuze tussen het bijzetten in het columbarium, een grafconcessie, uitstrooiing of thuisbewaring. Verstrooiing van as op zee behoort ook tot de mogelijkheden. 

Een respectvolle plechtigheid

Zowel in de kerk, het crematorium als in de aula van het funerarium is het mogelijk de afscheidsplechtigheid te houden. De familie kan uiteraard zelf de muziek en/of de teksten kiezen. Ook als iemand een instrument wilt bespelen, een fotoreportage wil maken of wenst te zingen, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Wenst u in familiekring afscheid te nemen van uw dierbare, dan kunt u dat rustig doen bij Uitvaartzorg Stragier. Ook voor verliesverwerking kunt u terecht. 

Zijn er toch nog vragen of wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Uitvaartzorg Stragier

Trefwoord
Uitvaartzorg, Uitvaartverzorging, Begrafenissen, Uitvaart, Funerarium, Rouwdrukwerk, Rouwbetuiging, Rouwcentrum, Uitvaartcentrum, Crematie
Rubriek
Begrafenis-, crematie- en uitvaartverzorging
Contact