Logo GDK Gevelwerken BVBA - Oeselgem
Contact
Naam
GDK Gevelwerken BVBA
Adres
Catharinastraat 2
Plaats
Oeselgem
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

GDK Gevelwerken Delmeiren Kevin BVBA, Oeselgem

GDK staat voor kennis en ervaring met gebruik van de nieuwste machines en technologieŽn. Lees verder voor meer informatie over de activiteiten van GDK.

Activiteiten

  • Voegwerken. De voegkleur is erg belangrijk voor de uitstraling van uw huis, het geeft uw huis een oppepper!
  • Gevelreiniging & Onderhoud. Het vochtige weer creŽert de ideale omstandigheden voor mos en algengroei op terrassen, gevels en daken. Woont u nabij het spoornet? Dan heeft u ook kans op losse deeltjes ijzervervuiling in uw gevel. Wij reinigen uw gevel en zorgen ervoor dat die weer helemaal schoon is!
  • Gevelrenovatie. Zijn uw voegen niet meer wat ze moeten zijn? U kunt bij ons terecht om uw gevel te renoveren zonder dat er schade wordt aangericht aan uw raam of gevelsteen.
  • Spuitkurk. Spuitkurk is een decoratieve afwerklaag met isolerende eigenschappen voor binnen muren, plafonds, gevels en daken. Kijk voor meer informatie over spuitkurk op de website.
  • Kaleien van gevels. Kalei is een dekkende en beschermende mortelpap op uw gevel. Het is een vorm van schilderen die de kwaliteit van bepleistering benaderd.
  • Elastische voegwerken. Elastische voegwerken worden door ons op verschillende plaatsen aangebracht, zoals sanitaire ruimtes, rond ramen en deuren, aan plinten en tegels en aan beton en gevel panelen.
  • Vochtbehandeling. Vochtproblemen zijn erg vervelend, ze veroorzaken kwaad en het is slecht voor uw gezondheid. Daarom hebben wij een speciale methode om uw vocht zo te behandelen dat u er geen last meer van heeft.
  • Cementeren van gevelplinten. Wij staan u graag bij als het om gevelplinten aankomt. Meer informatie hierover? Kijk even onze website!
Gevelwerken bij GDK, Oeselgem Voegwerken bij GDK Gevelwerken, Oeselgem Spuitkurk bij GDK Gevelwerken, Oeselgem

Bent u benieuwd naar ons bedrijf of naar onze activiteiten? Neem een kijkje op onze website, wij staan u graag te woord!


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.