Contact
Naam
N-Ice Clean
Adres
Krommewege 50
Plaats
Maldegem
Provincie
Oost-Vlaanderen
Mobiel
E-mail

Social Media

N-Ice Clean, Maldegem

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor het reinigen van uw drukpers? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! Wij van N-Ice Clean uit Maldegem regelen het voor u. Bij ons wordt uw drukpers met uiterste zorg en precisie gedemonteerd, gereinigd en weer zorgvuldig in elkaar gezet. Van demonteren, controleren, reinigen met CO2-droogijs tot manueel reinigen, poederlakken en het weer netjes monteren zodat het schoon en netjes terug kan naar de klant. U wenst het beste voor uw drukpers? Kies dan voor N-Ice Clean uit Maldegem!

Werkzaamheden N-Ice Clean

  • Laden en lossen: Zodra de drukpers bij ons wordt aangeleverd zal deze met uiterste precisie en zorg worden gelost. Vervolgens zal ons vakkundige team het gaan demonteren en controleren. Daarna zal de reiniging plaats vinden. Als alles is gecontroleerd zal als laatste uw drukpers veilig en zorgvuldig worden geladen en terug worden afgeleverd aan de klant.

  • Demonteren en controleren: Voor we beginnen aan het reinigingsproces zal ons team de drukpers controleren.Ook wordt er gekeken of er eventuele mankementen aan het apparaat te detecteren zijnn. De volgende stap is dan de demontage van de mantel en van de andere onderdelen. Hierdoor krijgen wij toegang tot het gedeelte dat met CO2-droogijs moet worden gereinigd. Op regelmatige basis worden door ons foto’s genomen, zodat eventuele gebreken en/of schade kunnen worden vastgesteld. Vervolgens zullen wij de informatie doorsturen naar de eigenaar.

  • Droogijsstralen: Dan zijn we nu eindelijk klaar het echte werk! Met behulp van CO2-droogijs worden alle hoeken en kanten van uw drukpers met perfectie worden gereinigd. Alle inktresten en andere vervuiling zullen hierdoor geen kans meer maken en verdwijnen. Op deze manier is uw machine en de onderdelen hiervan weer als nieuw! Ook voor poederlakken kunt u bij ons terecht!
Zijn er nog vragen of wenst u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op!
 
N-Ice Clean

Reinigingssystemen, Reinigen met droogijs, Reinigen van drukpersen, Droogijsstralen met behulp van CO2, Thermisch reinigen met Pyrolyseoven, Met ultrasoonbaden hemisch reinigen, Verwijderen van coating in verfindustrie, Droogijs, Poederlakken en CO2 in Maldegem, Oost-Vlaanderen

Trefwoord
Reinigen met droogijs, Reinigen van drukpersen, Droogijsstralen met behulp van CO2, Thermisch reinigen met Pyrolyseoven, Met ultrasoonbaden chemisch reinigen, Verwijderen van coating in verfindustrie, Droogijs, Poederlakken, CO2
Rubriek
Reinigingssystemen
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact