Logo Thuisverpleging Mannaerts - Lommel
Contact
Naam
Thuisverpleging Mannaerts
Adres
Eendenbekstraat 27
Plaats
Lommel
Provincie
Limburg
Social Media

Thuisverpleging Mannaerts, Lommel

Bent u op zoek naar verpleging aan huis? Thuisverpleging Mannaerst heeft de gepaste verpleging aan huis. Heeft u een ziekenhuisopname gehad en dient u thuis te herstellen dan is Thuisverpleging Mannaerts de juiste zorg voor u. Wij begrijpen dat u het liefst herstelt vanuit uw eigen huis, wij bieden u de gepaste zorg op maat aan in uw eigen vertrouwde omgeving. Ons team bestaat uit twee broers, Jasper en Maarten. Dit zorgt voor correcte en nauwkeurige afspraken onderling, hierdoor wordt de medische situatie van nabij opgevolgd.

Werkzaamheden Thuisverpleging Mannaerts

  • Verwachtingen: Iemand over de vloer krijgen die u niet echt kent, kan soms vreemd zijn. Wij nemen de tijd om u te leren kennen en onszelf uitgebreid voor te stellen vertrouwen is immers essentieel voor een goede samenwerking. We werken met een klein team, u wordt altijd behandeld door een vertrouwt gezicht.

  • Waarvoor: Onze thuisverplegers volgen regelmatig bijscholingen om de nieuwste technieken onder de knie te krijgen. Wij staan garant voor de beste zorg. U kunt bij ons terecht voor: hygiŽnische zorg, inspuitingen, wondzorg, bloeddruk- en suikercontrole, toedienen van medicatie en algemene verpleegkundige technieken.

    Wilt u nog informatie hierover neemt u dan contact met ons op.

Thuisverpleging Mannaerts


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.