Contact
Naam
Bart Waes Loodgieter
Adres
Pierstraat 339
Plaats
Kontich
Provincie
Antwerpen
Telefoon
E-mail

Bart Waes Loodgieter, Kontich

Loogieter Bart Waes is al 25 jaar een begrip in Kontich en de wijde omgeving. Na al die jaren is hij nog steeds even gedreven en beschikt hij over actuele vakkennis. Bart Waes is zelfwerkend patroon met hart voor de klant. Hij staat u altijd persoonlijk bij met raad en daad.

Sanitair

Loodgieter Bart Waes plaatst alle gewenste sanitaire installaties. Ook monteert hij kranen en legt hij het benodigde leidingwerk aan.

Renovaties en herstellingen

Toe aan een complete badkamerrenovatie? Of zijn er zaken die dringend aan herstelling toe zijn? Reken op Bart Waes!

Ontstoppingen

Bart Waes biedt niet alleen herstellingen aan sanitair, maar verhelpt ook verstoppingen. Laat het ontstoppen van uw wc of lavabo gerust aan hem over!

Regenwaterrecuperatie

Wilt u besparen op uw waterfactuur? Denk eens aan regenwaterrecuperatie. Bart Waes informeert u graag over de voordelen voor uw portemonnee en het milieu!

Doe-het-zelf

Ook aan de doe-het-zelvers is gedacht. Loodgieter Bart Waes verstrekt u de benodigde materialen en kan u desgewenst begeleiden.

Contacteer Bart Waes!

Overtuigd van de kwaliteit van Bart Waes? Bel dan vandaag nog op het het nummer 03 500 00 32. Hij komt bij u langs en voorziet u van een gratis offerte.

Trefwoord
Loodgieter, Hulp bij doe-het-zelf-werken, Ontstoppingen, Regenwaterrecuperatie, Sanitair plaatsen, Herstellingen en renovaties, Sanitair, Loodgieterij
Rubriek
Loodgieters - benodigdheden, Loodgieters- en installatiebedrijven
Contact