Contact
Naam
Apotheek Van Wambeke bvba
Adres
Nederstraat 29
Plaats
Oudenaarde
Provincie
Oost-Vlaanderen
Telefoon
E-mail

Social Media

Apotheek Van Wambeke bvba in Oudenaarde voor een breed aanbod en deskundig advies

Bij Apotheek Van Wambeke bvba kunt u rekenen op een team aan bekwame apothekers. Wij beschikken over jarenlange expertise zodat u altijd persoonlijk en uitgebreid advies krijgt bij ons. Wij vinden de persoonlijke band met onze klanten het belangrijkst. U kunt rekenen op een breed aanbod aan producten, waaronder: medicijnen, thuiszorgmateriaal, voedingssupplementen, homeopathie en cosmetica. Buiten onze ruime openingstijden kunt u terecht bij de afhaalkluizen medicijnen. Onze apothekers hebben allen een brede wetenschappelijke opleiding genoten en kunnen u daarom voorzien van deskundig advies. U kunt maandag tot en met zaterdag bij ons terecht.

Apotheek Van Wambeke bvba, Oudenaarde

Breed assortiment aan cosmetica

Ons gamma aan cosmetica is zeer ruim. Wij zullen u altijd adviseren met de juiste producten die bij uw lichaam en huid passen. Dit doen wij door een analyse te stellen zodat u met het juiste product onze zaak verlaat. In onze apotheek is verzorging en levenskwaliteit het belangrijkst. Daarnaast kunt u terecht bij een van onze cosmetica namiddagen. Hier kunt u een professionele scan van uw huid laten maken. Op basis hiervan wordt gekeken welk product het beste bij uw type huid past. Uiteraard wordt ook rekening gehouden met allergie. Zo kiest u voor producten die voor de perfecte verzorging van uw gelaat, huid, lichaam en haar.

Voordelen Apotheek Van Wambeke bvba:

  • Een bekwaam team met brede wetenschappelijke opleiding.
  • Persoonlijk benadering in de begeleiding bij uw gezondheid.
  • Professionele scan van uw huid. Advies voor verzorging op maat.
  • Uitgebreid gamma cosmetica, huid- en haarverzorging met persoonlijk advies.
  • Persoonlijke begeleiding bij medicatiegebruik, therapietrouw en medicatieschema's
  • Verzorging van gelaat, huid, lichaam en haar met kwaliteitsproducten.
  • Online opladen van voorschrift mogelijk en verwittiging per SMS.
  • Reserveer uw medicatie via de website en u ontvangt een SMS als het klaar ligt.
  • Afhaalkluizen in Kattestraat om geneesmiddelen na openingsuren af te halen.

Afhaalautomaat medicijnen niet voorschriftplichtig

Apotheek Van Wambeke bvba in Oudenaarde hanteert ruime openingstijden. U kunt bij ons maandag terecht tussen 13:45 en 18:30. Dinsdag tot en met vrijdag kunt u terecht van 8:30 tot 18:30. Op zaterdagen zijn wij geopend van 09:00 tot 12:30. Naast onze reguliere openingstijden kunt u ook geneesmiddelen na sluitingstijd ophalen bij onze afhaalkluizen medicijnen. Zo kunnen wij de continuïteit van de zorg garanderen. Daarnaast is het mogelijk om aan de voorgevel van de apotheek in de Nederstraat verschillende producten te kopen met betaling via bancontact bij de apotheekconsole. Houd zeker de website in de gaten voor nieuws en updates. 

Heeft u nog vragen? Wenst u te reserveren? Dit kan online of door contact met ons opnemen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Trefwoord
Apotheek, Apotheekconsole, Geneesmiddelen, Medicijnen, Thuiszorgmateriaal, Voedingssupplementen, Homeopathie, Cosmetica, Afhaalkluizen medicijnen, Afhaalautomaat medicijnen niet voorschriftplichtig
Rubriek
Apotheken
Openingstijden
Ma 13.45 - 18.30
Di 08:30 - 18.30
Wo 08:30 - 18.30
Do 08:30 - 18.30
Vr 08:30 - 18.30
Za 09.00 - 12:30
Zo gesloten
Contact