Contact
Naam
Logopediste Sylvie Bally
Adres
Frans Verbeekstraat 170
Plaats
Overijse
Provincie
Vlaams-Brabant

Logopediste Sylvie Bally, Overijse

U zoekt een ervaren logopediste in Overijse die zowel volwassenen als kinderen ondersteunt bij spraak- en leerstoornissen. Dan bezoekt u Logopediste Sylvie Bally! Sylvie Bally heeft ruim 7 jaar ervaring in het ondersteunen van kinderen met een beperking en is gespecialiseerd in slikstoornissen (dysfagie). Ook helpt Sylvie Bally volwassenen en kinderen met spraakstoornissen, leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie en dysorthografie), taalstoornissen, stemstoornissen, eetproblematiek en slikstoornissen.

Werkzaamheden Logopediste Sylvie Bally

Leerstoornissen: Logopediste Sylvie Bally in Overijse helpt volwassenen en kinderen met leerstoornissen die u niet zelf kunt verhelpen. Heeft u of uw kind een leerstoornis, zoals dyslexie, dysorthografie of dyscalculie? Aan de hand van gerichte hulp- en geheugenstrategieŽn kan het probleem aangepakt worden met betrekking tot deze stoornis.

Spraak-, taal- en stemstoornissen: Heeft u of uw kind last van stemstoornissen, spraakstoornissen en taalstoornissen? Bij Logopediste Sylvie Bally kunnen wij door onze ervaring hierbij helpen. Sylvie Bally biedt therapie en praktisch advies op maat aan voor het verhelpen van problemen met de spraak, stem en taal.

Slikstoornissen en eetproblematiek: Sylvie Bally is gespecialiseerd in dysfagie (slikstoornissen) en een zeer ervaren logopediste in Overijse. Zij helpt zowel volwassenen als kinderen bij het behandelen van eetproblematiek en slikstoornissen. Iedereen kan bij Sylvie Bally terecht, dus ook kinderen met een beperking.

Wenst u meer informatie over therapieŽn of heeft u andere vragen? Dan kunt u haar zowel via mail, contactformulier of telefonisch contacteren.

Logopediste Sylvie Bally


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.