Contact
Naam
Bakkerij Slembrouck
Adres
Zevekotestraat 17
Plaats
Poperinge
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

Bakkerij Slembrouck in Poperinge voor heerlijk versbrood en zoetwaren

Bent u op zoek naar een heerlijke warme bakker? Dan bent u bij ons van Bakkerij Slembrouck al ’s morgens vroeg van harte welkom voor vers brood, koffiekoeken, pralines en veel andere lekkere lekkernijen. Onze bakkerij te Poperinge staat garant voor verse heerlijke ambachtelijke producten en is gespecialiseerd in het aanbieden van een grote keuze taarten en gepersonaliseerde fototaarten. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor algemene voedingswaren, diepvriesproducten, frisdranken, alsook suikervrije chocopasta en suikervrije confituur.

Heerlijke taarten

Voor de beste fruittaarten in en rond Poperinge moet u natuurlijk bij ons van Bakkerij Slembrouck zijn. De fruittaarten zijn verkrijgbaar met biscuit, zanddeeg en bladerdeeg. Een andere specialiteit van ons is de crème au beurre taart met vanille, mokka, praliné of chocolade, overgoten met pralinéchocolade. De crème fraiche taart met meringue ertussen is ook verkrijgbaar in hartvorm en is de ideale taart om Valentijn mee te vieren. Verder omvat het grote aanbod taarten o.a. nog confituurtaart, Sint Honoré, flan en truffeltaart. Voor de cake liefhebbers is er verse appelcake en vanillecake.

Gepersonaliseerde fototaarten

Wenst u een gepersonaliseerde taart? Dat kan natuurlijk ook gewoon bij ons in de bakkerij te Poperinge. Een fototaart is de ultieme manier om de jarige mee te verrassen op het verjaardagsfeest. Van deze originele lekkernij wordt iedereen blij. U geniet van de heerlijke smaak van verse slagroom en fruit, met in het midden een zelfgekozen afbeelding als stralend middelpunt. Leuk voor een verjaardag, maar ook voor andere speciale gelegenheden kunnen wij u voorzien van een mooie taart. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft of jubileum. 

Groot assortiment

Viert u kerst bij u thuis? Komt de familie langs en kijken ze nu al uit naar het dessert? Met een lekkere kerststronk van Bakkerij Slembrouck zit u altijd goed. U kan opteren voor een kerststronk met crème fraiche of crème au beurre met vanille, mokka of praliné. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de volgende producten:

  • Vers brood
  • Koffiekoeken
  • Gepersonaliseerde fototaarten,
  • Pralines
  • Suikervrije chocopasta,
  • Suikervrije confituur
  • Taarten

Heeft u nog vragen of wenst u iets te bestellen? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op, wij staan u graag te woord! Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

 

Trefwoord
Banketbakkerij, Vers brood, Koffiekoeken, Gepersonaliseerde fototaarten, Pralines, Suikervrije chocopasta, Suikervrije confituur, Taarten
Rubriek
Bakkerijen
Openingstijden
Ma 07.30 - 12.30 13.30 - 19.30
Di 07.30 - 12.30 13.30 - 19.30
Wo 07.30 - 12.30 13.30 - 19.30
Do gesloten
Vr 07.30 - 12.30 13.30 - 19.30
Za 07.30 - 12.30 13.30 - 19.30
Zo 07.30 - 14.00
Contact