Contact
Naam
HOSBUR BVBA
Adres
Diestsestraat 175
Plaats
Scherpenheuvel-Zichem
Provincie
Vlaams-Brabant
Website
Social Media

HOSBUR BVBA, Scherpenheuvel-Zichem

Bij HOSBUR gevestigd in Scherpenheuvel-Zichem vindt u ons studiebureau waar u kunt rekenen op onze ingenieurs, landmeters-experten, ontwerpers en stedenbouwkundigen. Kwaliteit en flexibiliteit zijn waarden die wij hoog in het vaandel dragen. Ook worden wij geroemd om onze continuïteit en onze persoonlijke benadering. HOSBUR is een echt familiebedrijf. Bekijk referenties op onze website.

Carl Buyckx is zaakvoerder van HOSBUR

Diensten HOSBUR

U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten:

  • Ontwerp publieke ruimte: Dit is een van de kerntaken van ons bureau. Denkt u aan het ontwerpen van straten, pleinen en verblijfsruimtes. We beginnen vanuit een uitgebreide opmeting van de status quo.
  • Landmeter-expert: Ruim 30 jaar geleden startte ons bedrijf als landmetersbureau. U kunt dan ook rekenen op onze deskundigheid binnen het vakgebied. Taken van een landmeter-expert hebben betrekking op het opmeten van percelen, gebouwen en constructies en het plaatsen van grensstenen na opmeting. Ook het opstellen van documenten van muurovername doen wij.
  • Project en bouwcoördinatie: U bent bij ons aan het juiste adres vor de coördinatie van bouwprojecten voor wegenis- en rioleringswerken.
  • Rioleringsstudies: Hierbij kunt u denken aan het ontwerp van openbare rioleringsstelsels. Dit gaat vaak samen met het ontwerp van wegen.
  • Stedenbouw & Ruimtelijke planning: Of het nu gaat om een kleine verkaveling tot en met de volledige ontwikkelingen van sites met publiek domein, Hosbur is uw aangewzen partner.
  • Technische opmetingen en bouwmeten: Om dit voor u te realiseren beschikt ons bureau over de nieuwste totaalstations, gps meettoestellen en digitale waterpastoestellen.
Meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op.Wij staan u graag te woord!

De broers Lawrens en Olivier Buyckx De broers Lawrens en Olivier Buyckx
Trefwoord
Landmeter Studiebureau, Stedenbouw, Verkaveling, Riolering, Infrastructuur
Rubriek
Landmeter-Experts, Landmeters
Contact