Contact
Naam
Renoblast
Adres
Kaardeloodstraat 12
Plaats
Ninove
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

Renoblast, Ninove

Poederstralen van meubels

Renoblast uit Ninove, Oost-Vlaanderen is gespecialiseerd in straalwerken. Wij zandstralen parketvloeren en renoveren keukens en eetplaatsen, antieke kasten en eiken balken. Ook reinigen en restaureren wij metselwerk, beton, steen, hout en ijzer. Wij reinigen zelfs de restauratie-onderdelen van oldtimers. Renoblast kan de oorspronkelijke schoonheid en kleuren van uw geliefde bezittingen geheel in de oude staat herstellen. Zo zien ze er weer helemaal fris en schoon uit. Al het vuil wordt verwijderd en de oorspronkelijke kleur en nerfstructuur komt weer terug. Tijdens onze werkzaamheden zorgen wij voor zo min mogelijk overlast voor u en uw interieur. Wij werken volledig volgens de milieuwetgeving en stralen meestal droog. Bij werkzaamheden in de buitenlucht kunnen wij eventueel zorgen voor verneveling met water.

Zandstralen van meubelsDiensten Renoblast

U kunt bij ons terecht voor:

  • Stenen uitwassen
  • Verfresten verwijderen van metselwerk
  • Metselwerk schoonmaken
  • Graffiti verwijderen
  • Hout ontlakken
  • IJzer ontroesten

Architecten, particulieren, gemeenten, makelaars, aannemers en projectontwikkelaars weten Renoblast te vinden. Wij zijn werkzaam in onder meer Denderleeuw, Zottegem, Erpe-Mere, Brakel, Merelbeke en Halle. Breng een bezoek aan onze website voor meer informatie of neem contact met ons op.

Trefwoord
Poederstralen van meubels, Restylen van meubels, Meubels stylen, Meubelrenovatie, Renoveren van keukens, Stylen van kasten, Restylen van antieke kasten, Zandstralen van meubels, Zandstralen van parketvloeren
Rubriek
Straalwerken, Zandstralen
Openingstijden
Ma op afspraak
Di 10:00 - 12:30 13:30 - 18:00
Wo op afspraak
Do 10:00 - 12:30 13:30 - 18:00
Vr 10:00 - 12:30 13:30 - 18:00
Za 10:00 - 12:30 13:30 - 16:00
Zo gesloten
Contact