Contact
Naam
Borms Decor bvba Schilderwerken
Adres
Zeelaan 128
Plaats
Koksijde
Provincie
West-Vlaanderen
Telefoon
Mobiel
Social Media

Borms Decor bvba Schilderwerken, Koksijde

Heeft u een klus liggen op het gebied van schilderen of decoratie en bent u woonachtig in Vlaanderen? Kies dan voor Borms-Decor Schilderwerken. Wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Dat garanderen wij ook doordat wij alleen met de beste, professionele verfproducten werken zoals Sikkens en Mathys. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij Borms-Decor Schilderwerken terecht.

Interieurinrichting door Borms-Decor Schilderwerken

Werkzaamheden

Laminaatvloer leggen door Borms-Decor SchilderwerkenBorms-Decor Schilderwerken kan verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Binnenschilderwerken: Een andere kleur op de muren is een eenvoudige oplossing om eens iets heel anders met uw interieur te doen. Natuurlijk voeren we ook de voorbereidende werken uit zoals schuren en verwijderen van verf. Naast de muren kunnen we bijvoorbeeld ook plafonds, deuren en radiatoren verven.
  • Buitenschilderwerken: Uw huis of bedrijf blijft in optimale staat wanneer u regelmatig buitenschilderwerken laat uitvoeren. We kunnen de ondergrond daarnaast voor u ontmossen, reinigen met hogedrukreiniger of zandstralen.
  • Decoratiewerken of totaalinrichting: Voorbeelden zijn installatie van elektriciteit, verwarming, sanitair, rolluiken en zonwering. Daarnaast kunnen we ook meubels en houtwerk herstellen.
  • Vloeren: Zowel tapijt-, parket-, laminaat- als vinylvloeren kunnen wij vakkundig voor u aanleggen. We werken met merken zoals Deweco Floor Solutions en Quickstep vloerbekleding.
  • Wandbekleding: Wij kunnen uw wanden bijvoorbeeld bekleden met vlies-, vinyl-, papier of fotobehang. Hierbij maken we gebruik van merken zoals Arte, Living Walls, Pip studio en Esprit.
  • Ramen en deuren: Kies uit ons uitgebreide assortiment ramen en binnen- en buitendeuren. Ook deurlijsten en plinten kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.
  • Totaalrenovatie: Bijvoorbeeld een keuken- of badkamerrenovatie. Voor een totale renovatie werken wij samen met andere bedrijven.
  • Ontmossing van daken: Mossen en algen kunnen uw daken, muren, opritten of gevel beschadigen. Dat geldt met name in de winter. Geef mossen en algen daarom geen kans en laat ze door ons verwijderen.

Meer informatie over onze werkzaamheden of benieuwd naar recente projecten? Neem een kijkje op onze website.

Totaalrenovatie woonkamer

Trefwoord
Schilderen, Decoratiewerken, Binnenschilderwerken, Buitenschilderwerken, Totaalinrichting, Laminaatvloeren leggen, Vinylvloeren leggen, Plaatsen van ramen en deuren, Deurlijsten, Ontmossing van daken
Rubriek
Schilders, Schildersbedrijven en Schilderwerken, Schilderwerken, Schilder
Contact