Contact
Naam
De Vriese Michel
Adres
Achtmeilaan 17
Plaats
Knokke-Heist
Provincie
West-Vlaanderen
Telefoon
Mobiel
E-mail

Social Media

De Vriese Michel

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor al uw schilder-, behang- en vloerwerken? Dan bent u bij ons, De Vriese Michel uit Knokke-Heist aan het juiste adres! Met maar liefst meer dan 30 jaar ervaring op de teller mogen wij wel spreken van een waar specialist met betrekking tot deze werkzaamheden. Wij zijn al de 3e generatie schilders in Knokke-Heist. Steeds weer gaan wij als uw ideale partner met enorm veel passie en plezier te werk. Bij ons is geen klus te klein of te groot en uiteraard kunt u zowel particulier als voor bedrijven bij ons terecht met al uw schilderwerken, behangwerken en het leggen van klik vinyl vloeren. Bij De Vriese Michel krijgt u steeds weer de beste service een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding en dat gecombineerd met de mooiste afwerkingen. Heeft u spoed bij een klus? Geen nood, ook dan staan wij voor u klaar. Indien nodig zelfs 24/7!

Schilderwerken:

Kan uw woning van binnen of buiten wel een nieuwe laagje verf gebruiken? Schakel dan voor al uw schilderwerken De Vriese Michel uit Knokke-Heist in! Wij zijn er zowel voor particulieren als bedrijven. Steeds staan wij als uw ideale partner voor u klaar. Of het nu om kleine of grote schilderwerken gaat, wij doen het allemaal. Ons zeer professionele team heeft alle kennis en ervaring op zak om ieder gewenst resultaat voor u te realiseren.  Van woonkamer tot slaapkamer en van gevels tot kozijnen wij verzorgen het voor u. Heeft u advies nodig? Bijvoorbeeld kleuradvies of advies over bepaalde materialen? Ook dan staan wij u met raad en daad bij. Vraag gerust meer informatie via ons contactformulier.

Vloeren leggen:

Is uw vloer versleten of wenst u gewoon een andere vloer? Dan bent u bij ons van De Vriese Michel uit Knokke-Heist aan het juiste adres! Ons ervaren team is gespecialiseerd in het leggen van klik vinyl vloeren. Vinyl vloeren bestaan vaak uit meerdere lagen. De bovenste laag is dan ook de harde, slijtvaste laag. Vinyl is een flexibele kunststof die uitermate geschikt is om hoogwaardige kwaliteit print of houtstructuur op te drukken. Het ziet er zo mooi uit dat het bijna niet meer van echt te onderscheiden is. De vloeren zijn zelfs geluiddempend en uitermate geschikt voor vloerverwarming. Buiten alles om zijn de klik vinyl vloeren ook nog eens vochtbestendig en hygiënisch.

Behangen:

Bent u reeds begonnen met uw woning een nieuwe look te geven? Kunnen uw wanden wel een make-over gebruiken? Dan kunnen wij uiteraard uw woning behangen met het gewenste motief, kleur en soort behang. Wenst u advies? Geen probleem wij helpen u met de juiste keuze te maken. Het behangen is een uiterst precies werkje dat erg nauwkeurig geplaatst dient te worden anders sluit bijvoorbeeld het gekozen motief niet juist aan of u gaat verschillen zien. Wij doen deze werkzaamheden met uiterste precisie voor u plaatsen. Wenst u nog aanvullende informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog telefonisch contact met ons op of via het contactformulier.

Trefwoord
Klik vinyl, Decoratieve technieken, Schildertechnieken, Vloerbekleding, Behangwerken, Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Spuittechnieken, Kleuradvies
Rubriek
Schilderwerken
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact