Contact
Naam
De Decker Constructies
Adres
Bettestraat 11
Plaats
Stekene
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

De Decker Constructies, Stekene

Werk op maat

Al sinds 1993 staat De Decker Constructies voor kwaliteit, voor zowel particulieren als aannemers in Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Wij voorzien verandabouw van a tot z en maken ramen en deuren voor u op maat in ons eigen atelier.

Specialist in verandabouw
Uw huis uitbreiden kan met een veranda. De Decker Constructies is specialist in verandabouw en biedt u niet alleen een goede prijs-kwaliteitsverhouding, maar ook flexibiliteit. Uw veranda maken wij volledig naar uw wensen.

Ramen en deuren
Onze ramen en deuren maken wij in ons eigen atelier op maat voor uw huis. Wij gebruiken hiervoor aluminium en PVC, zodat wij u hedendaags comfort én kwaliteit kunnen aanbieden. Onze ramen en deuren passen naadloos in uw huis.

Aluminium
Ondanks de lichtheid van aluminium, is het een verrassend stevig materiaal. Bovendien is het ook roestvast én duurzaam. Zo is aluminium een perfect materiaal voor uw ramen en deuren.

PVC
Als uitstekende isolator houdt PVC goed de warmte binnen of buiten. Daarnaast is het materiaal gemakkelijk te onderhouden en zijn ramen en deuren uit PVC ook gewoonweg goedkoper, dankzij de grondstofprijzen en het productieproces zelf.

Voor een offerte of vragen kunt u altijd contact opnemen.

Trefwoord
Ramen en deuren uit PVC, Ramen en deuren, Aluminium, Specialist in verandabouw, Veranda's, PVC
Rubriek
Verandabouw
Contact