Logo Buys Tentenverhuur - Sint-Job-in-'t-Goor
Contact
Naam
Buys Tentenverhuur
Adres
Hogebaan 40
Plaats
Sint-Job-in-'t-Goor
Provincie
Antwerpen

Buys Tentenverhuur, Sint-Job-in-'t-Goor

Bij Buys Tentenverhuur uit Sint-Job-in-'t-Goor kunt u terecht voor een ruim assortiment van tenten, springkastelen en tafels en stoelen. De zaakvoerder zelf woont vlakbij in Brecht en is dus nooit ver weg.

Feesten & Evenementen

Heeft u binnenkort een familiefeest, communie, schoolfeest of andere gelegenheid in bijvoorbeeld Brecht waar kinderen komen? Huur dan een springkasteel! Vermaken de kleinsten zich dan slaagt het feest zeker!

Voor de kleinsten hebben wij mooie vormen en leuke kleuren, voor de groteren is er ook een hindernisbaan. Maakt u er liever een sportieve dag van? Maak dan gebruik van één van de voetbalboardingen.

Uiteraard kan alles bij u thuis afgeleverd worden. Heeft u nog vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact op.

Tentenverhuur, Springkussens, Springkastelen, Springkussen verhuur, Piramidetenten verhuur, Kadertent, Kraamverhuur, Houten chalet verhuur, Houten vloer huren voor tenten, Partytafels verhuur, Stoelenverhuur en Springkastelen huren in Sint-Job-in-'t-Goor, Antwerpen.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.