Contact
Naam
Thuisverpleging Ria van Deun
Adres
Waskuil 16
Plaats
Ravels
Provincie
Antwerpen
Social Media

Thuisverpleging Ria van Deun voor uw diabetische zorg, palliatieve zorg en thuiszorg op maat in de regio Ravels

Heeft u behoefte aan verpleging aan huis na een operatie of ongeval? Of bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren thuiszorg voor structurele hulp aan huis? Dan bent u in de regio Antwerpen bij het team van Thuisverpleging Ria van Deun in Ravels in de beste warme handen. Reken op onze ervaring, kennis en passie om u vooruit te helpen bij het inzetten van onze zorgverlening. We staan klaar om voor u stomazorg, wondzorg, diabetische zorg, compressietherapie, palliatieve zorg, hygienische zorg en inspuitingen te verzorgen. Ook voor sondevoeding toedienen, uw poortkatheter spoelen en uw chemo afkoppelen, kunt u rekenen op ons professionele team verplegers. We vertellen u hier graag iets meer over.

Thuisverpleging Ria van Deun in Ravels

U ontvangt van ons team verpleegkundigen meer dan 30 jaar ervaring, specialistische certificaten en diploma's, passie en vriendschap. We zetten dit in om u persoonlijke verzorging op maat in uw vertrouwde omgeving te geven in de regio Ravels, Weelde, Poppel en Oosthoven. Wie zijn wij? Thuisverpleging Ria van Deun is een kleine, zeer flexibele groep van zelfstandige verpleegkundigen die samenwerken om kwaliteit te bieden aan de patiënten in de thuiszorg. We zijn steeds bereikbaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week, dus ook in het weekend en tijdens de feestdagen om u te helpen met uw zorgen. 

Onze visie en werkwijze in regio Antwerpen

Onze visie en missie komen samen in de wens voor onze patiënten om zo lang mogelijk thuis in hun vertrouwde omgeving te kunnen blijven en dat we hen daar kunnen omringen met de beste zorgen. Voor ons staat niet enkel de patiënt centraal, maar wordt ook aandacht besteed aan de noden van familie, mantelzorg en omgeving. Op deze manier creëren wij graag een vertrouwensrelatie met onze patiënt en omgeving. We starten onze dienstverlening met een persoonlijke kennismaking waarin we uw zorgen, wensen, behoeften en de wensen van uw omgeving uitvoerig doornemen. U ontmoet uw vaste verpleegkundige en we stellen een zorgplan met u op. Voelt u zich comfortabel met de gemaakte afspraken en past onze werkwijze en persoonlijke aanpak bij u? Dan starten we met de thuiszorg of de verpleging aan huis. We nodigen u dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen en een kennismakingsafspraak te maken. 

Diabetische zorg, palliatieve zorg en meer

Thuisverpleging Ria van Deun staat klaar voor uw zorgen. Met een warm hart voor zorgen, brede ervaring, het continu verbeteren van onze diensten en een persoonlijke aanpak bieden we u vanuit Ravels de volgende zorgdiensten aan:

  • Stomazorg
  • Wondzorg
  • Diabetische zorg
  • Compressietherapie
  • Sondevoeding toedienen
  • Palliatieve zorg
  • Hygienische zorg
  • Inspuitingen
  • Poortkatheter spoelen
  • Chemo afkoppelen

Heeft u behoefte aan verpleging aan huis of thuiszorg op maat, maar ziet u deze zorg niet terug in bovengenoemde diensten? Aarzel niet en vraag het ons, want we kunnen bijna alle zorg op maat voor u uitvoeren. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een kennismakingsafspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Diabetische zorg Ravels, Antwerpen

Trefwoord
Stomazorg, Wondzorg, Diabetische zorg, Compressietherapie, Sondevoeding toedienen, Palliatieve zorg, Hygienische zorg, Inspuitingen, Poortkatheter spoelen, Chemo afkoppelen
Rubriek
Thuiszorg, Verpleging aan huis, Verpleegkundigen, Verpleegkundige - particulier, Thuisverpleging
Contact