Contact
Naam
Maas Beveiligingstechniek MBET
Adres
Steenweg op Zevendonk 69
Plaats
Turnhout
Provincie
Antwerpen
Telefoon
E-mail

Social Media

Maas Beveiligingstechniek MBET, Turnhout

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf om uw inbraakbeveiliging bij u te installeren? Dan moet u bij Maas Beveiligingstechniek MBET BVBA zijn. Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring als het gaat om de installatie van uw inbraakbeveiliging of een totaal beveiligingsconcept op maat. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunnen we meerdere producten in ons assortiment combineren. Een voorbeeld: Wat dacht u ervan om camerabewaking te combineren met toegangscontrole in één systeem? Zo ziet u niet alleen wie aan de deur staat maar kunt u ook meteen opendoen (of juist niet). U ziet het, u kunt bij ons zowel terecht voor specifiek maatwerk als voor een piekfijne afwerking. Natuurlijk werken we alle bekabeling netjes weg en zorgen ervoor dat uw beveiligingssysteem meteen functioneert.

Beveiliging

Welke beveiliging kunnen wij voor u verzorgen?

  • Inbraakbeveiliging: Of u nu een klassiek alarmsysteem, een draadloos alarmsysteem wilt of de voorkeur geeft aan een interactief systeem dat verbonden is met een externe meldkamer of met uw smartphone.
  • Branddetectie: Wij installeren bij u een functionerende en correct afgestelde branddetectie op maat van het gebouw en afhankelijk van uw wensen en eisen.
  • Toegangscontrole: Kies voor toegangscontrole van Bosch®, Paxton®, Rosslare® of het Belgische Syntegro®. U opent dan de deur met een code, een persoonlijke badge, een vingerafdruk of zelfs vanop afstand.
  • Camerabewaking: Afhankelijk van uw wensen en eisen heeft u de keuze voor analoge of IP-camera's. Wellicht is uw bedrijf echter nog meer gebaat bij infrarood dag/nacht camera’s of wilt u het liefste beelden op afstand kunnen bekijken. Wij kunnen nagenoeg alle soorten camerabewaking voor u realiseren.
  • Videofonie: U kunt bij ons terecht voor Videofonie van Fermax® of Paxton®. Deze videofonie toestellen hebben een ingebouwde camera die bezoekers filmen wanneer ze zich aanmelden.
Meer informatie over onze beveiligingsmaatregelen of benieuwd naar uw mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij staan u graag te woord.

Trefwoord
Bewakingscamera, Inbraakbeveiliging, Brandbeveiliging, Alarmsystemen, Toegangscontrole, Videofonie, Telefonie, Installateurs
Rubriek
Beveiliging, Techniek
Contact