Contact
Naam
Bowling Het Ven
Adres
Vennen 36
Plaats
Herentals
Provincie
Antwerpen
Website
Social Media

Bowling Het Ven in Herentals, een gezellige bowlingbaan

Heeft u ook weer eens zin om een lekker avondje te gaan bowlen of te biljarten met een potje pool/snooker? Dan bent u bij Bowling Het Ven in Herentals meer dan welkom! U kunt genieten van een avondje gevuld met sport samen met uw familie en vrienden. Of wat dacht u van hier verjaardagsfeestjes vieren? Dit behoort tot de mogelijkheden bij de bowling en ze ontvangen u en uw gasten dan ook graag. Het enthousiaste team wilt graag iedereen ontvangen op de kegelbaan; het is daarom bijvoorbeeld ook mogelijk voor de allerkleinsten om een avondje kegelen te beleven. Ze hopen u snel te mogen verwelkomen bij Bowling Het Ven voor een uitje gevuld met recreatie en ontspanning.

Bowling Het Ven, Herentals

Uiteenlopende diensten bij Bowling Het Ven

Voor een avond uit met uw hele familie of een groep vrienden bent u bij Bowling Het Ven aan het juiste adres! U bent hier verzekerd van een actieve avond met een ronde bowling of om een potje te spelen bij hun snooker en pooltafels. U plaatst gemakkelijk een reservering bij de bowlingbaan voor het aantal personen en banen, dit kan telefonisch of via hun website. Bowling Het Ven biedt onder andere de volgende activiteiten en voorzieningen aan:

Bowlingbanen in Herentals

Bij Bowling Het Ven vindt u maar liefst 14 kunststof bowlingbanen die allemaal zijn uitgerust met automatische score-telling met 3D-animatie. Ook zijn alle banen uitgerust met automatische hekjes; als het nodig is komen deze hekjes dan alleen voor bepaalde personen omhoog en zorgen ervoor dat niet in de goot kan worden gerold. Er zijn ook speciale, zeer lichte ballen voor kinderen aanwezig. De bowlingbaan bezit materiaal waar men de bal op kan leggen, afgeduwd moet worden en er dan zo afrolt, indien men de kracht niet bezit om de bal tot aan het einde van de baan te rollen. Dit maakt bowlen mogelijk voor de allerkleinsten. Daarnaast beschikt Bowling Het Ven over 4 zeer goed onderhouden snookertafels van competitiegrootte en hebben ze 1 kleine snookertafel. Verder is de bowlingbaan de perfecte locatie voor een verjaardagsfeestje.

Heerlijke menukaart bij Bowling Het Ven

Als u bij Bowling Het Ven een verjaardagsfeestje wilt vieren dan zijn twee verschillende formules mogelijk:  2 Games + 3 consumpties + snack voor € 14,00 (per kind) of 2 Games + 2 consumpties + 1 snoepje voor € 11,00 (per kind) en in het weekend + € 1,00 voor de schoenen. De bowlingbaan heeft een goed onderhouden tafelvoetbalspel van het bekende merk Jupiter. Ook hangen er Tv's aan de bowlingbanen waar u tijdens het bowlen ook lekker tv op kijkt bijvoorbeeld voetbalwedstrijden, veldrijden of andere sporten. Ook heeft de bowlingbaan een menukaart met heerlijke dranken en snacks als aanvulling op uw avond onder andere bieren, warme snacks en snoep. Bowling Het Ven in Herentals is de perfecte plek voor een gezellig avondje uit met familie en vrienden.

Neem gerust contact op als u verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.

Bowling Het Ven

Trefwoord
Bowling, Snooker, Recreatie, Ontspanning, Sport, Verjaardagsfeestjes, Biljarten, Pool, Kegelbaan, Kegelen
Rubriek
Bowlingbanen
Openingstijden
Ma 18.00 - 23.30
Di 14.00 - 23.30
Wo 14.00 - 23.30
Do 14.00 - 01.00
Vr 14.00 - 01.30
Za 14.00 - 01.30
Zo 14.00 - 23.00
Contact