Contact
Naam
Tuinaanleg & Tuinonderhoud Kim Schuurmans
Adres
Belgenlaan 14
Plaats
Balen
Provincie
Antwerpen
Mobiel
E-mail

Social Media

Kim Schuurmans tuinaanleg & onderhoud in Balen, voor de perfecte aanleg van tuinen 

Bent u op zoek naar een veelzijdige tuinaannemer voor uw tuin? Ga dan eens in gesprek met Kim Schuurmans tuinaanleg & onderhoud in Balen. Wij realiseren uw volledige nieuwe tuin van a tot z. Zo zorgen wij voor het ontwerp van tuinen, de aanleg van tuinen en ook het onderhoud van tuinen. Hierbij denken we niet alleen met u mee over uw nieuwe aanplantingen of gazonaanleg, wij creëren samen met u een complete tuinbeleving. Vanuit uw tuinkamer overziet u voortaan een prachtige groene omgeving. Heeft u liever een onderhoudsvrije tuin? Dan kunnen wij ook kunstgras aanleggen. Voor waterliefhebbers komen wij zelfs langs voor de aanleg van vijvers, de aanleg van zwembaden en de aanleg van zwemvijvers. Gaat u ook met ons om de tafel?

Ontwerp van tuinen Balen, Antwerpen

Aanleg van tuinen in Balen

Na zeven jaar ervaring te hebben opgedaan in het aanleggen en onderhouden van tuinen, werd het voor zaakvoerder Kim, tijd om voor zichzelf te starten. Sinds 2016 timmert Kim Schuurmans tuinaanleg & onderhoud hard aan de weg om de mooiste tuinen voor zijn klanten te verwezenlijken. Alles begint met een goed gesprek, waarbij allereerst uw wensen worden geïnventariseerd. Hierbij wordt u voorzien van een deskundig advies en denkt Kim met u mee over bijvoorbeeld het soort aanplantingen en materiaalkeuze voor uw tuinpad of omheining. Wij maken heldere prijs- en planningsafspraken en zorgen voor een tuin waar u nog jarenlang van geniet.

De puntjes op de i

Vanaf het uitgraven, nivelleren en bouwrijp maken van de grond, tot aan een gedetailleerde afwerking. Wij voeren uw gehele opdracht zelfstandig uit. Hierdoor heeft u voor al uw tuinwerken slechts met één aanspreekpunt te maken en weet u exact hoe de planning eruit ziet. Wij zorgen voor de puntje op de i, door ook met u mee te denken over een stijlvolle omheining, oprit en terras, passend in de sfeer van uw nieuwe tuin. Elke stijl is mogelijk, waarbij het formaat geen afbreuk doet aan de vormgeving. Zo vormt uw tuin in de toekomst een verlengstuk van uw woning, waar u trots op kunt zijn.

Van onderhoudsvrij tot actief

Of u nu de voorkeur geeft aan een strakke, onderhoudsvrije, tuin, of een tuin waar het hele gezin lekker actief in recreëert; wij denken met u mee in oplossingen en zorgen voor uw ideale tuin. U bent welkom voor o.a. de volgende diensten:

  • Aanleg van tuinen
  • Onderhoud van tuinen
  • Ontwerp van tuinen
  • Aanplantingen
  • Gazonaanleg & Kunstgras aanleggen
  • Aanleg van zwembaden, vijvers en zwemvijvers

Heeft u nog vragen, of wilt u graag een afspraak met ons maken? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. 

Aanleg van tuinen Balen, Antwerpen

Trefwoord
Aanleg van tuinen, Onderhoud van tuinen, Ontwerp van tuinen, Aanplantingen, Gazonaanleg, Kunstgras aanleggen, Aanleg van zwembaden, Aanleg van vijvers, Aanleg van zwemvijvers, Tuinbeleving
Rubriek
Snoeien en vellen van bomen, Tuinaanleg en tuinonderhoud, Tuinontwerp, Afsluitingen en poorten, Aanleg van opritten en terrassen
Openingstijden
Ma 07.00 - 19.00 op afspraak
Di 07.00 - 19.00 op afspraak
Wo 07.00 - 19.00 op afspraak
Do 07.00 - 19.00 op afspraak
Vr 07.00 - 19.00 op afspraak
Za 07.00 - 19.00 op afspraak
Zo gesloten
Contact